Celebrity

26. května 2024 16:52

Eliška Reiglová

Konec tajností. Barbora Mottlová se bude vdávat, vezme si finalistu Muže roku

Herečka a zpěvačka Barbora Mottlová (37) patří mezi nejkrásnější ženy v českém showbyznysovém rybníčku. Proto není nic divného, že ctitelů měla vždy mnoho. Tím pravým se pro ni nakonec stal finalista soutěže Muž roku 2022 a fitness trenér David Pleva. Láskou k němu si je jistá natolik, že přijala jeho žádost o ruku a nyní se na sociálních sítích pochlubila prstenem.

Pánové mohou svůj boj o pohlednou blondýnku vzdát. Barbora Mottlová na sociálních sítích prozradila, že z ní zanedlouho bude nevěsta. Podle hashtagů u fotografií, které nasdílela na Instagramu, to vypadá, že zasnoubení dokázala úspěšně tajit od září. Nyní se radostnou novinkou rozhodla pochlubit.

„Jo!“ napsala herečka ke snímkům, na nichž ukazuje netradiční zásnubní prsten a usmívá se po boku snoubence. Nový vztah přiznala v roce 2022, téhož roku se s Davidem Plevou seznámila na soutěži Muž roku. První společné snímky pak sdílela 1. ledna roku následujícího, kdy se ohlížela za tím, co v posledních měsících prožila.

Změna názoru

Ještě loni v květnu o svatbě ani vzdálené budoucnosti Barbora Mottlová neuvažovala. S Plevou se sice k sobě sestěhovali poměrně rychle, ale v jejich společném bydlení hrál roli i fakt, že její dům byl vyplavený a následně vyžadoval mnoho oprav. Partneři se ale zjevně skvěle sžili a rozhodli se k velkému kroku, kterým je veselka.

„Já jsem hodně časově zatížená a on taky. A tak si společný čas užíváme jinak, než abychom plánovali nějakou vzdálenou budoucnost. I když tedy věřím, že bude společná, protože si ho umím představit jako manžela i jako otce svého dítěte,“ řekla herečka před rokem časopisu Zítřek. Od té doby se ale dost změnilo a plánování svatby už je v procesu.

Barbora Mottlová pro Prima Ženy zodpověděla 30+ otázek:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 6. 2024

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.