Celebrity

26. května 2024 16:52

Eliška Reiglová

Konec tajností. Barbora Mottlová se bude vdávat, vezme si finalistu Muže roku

Herečka a zpěvačka Barbora Mottlová (37) patří mezi nejkrásnější ženy v českém showbyznysovém rybníčku. Proto není nic divného, že ctitelů měla vždy mnoho. Tím pravým se pro ni nakonec stal finalista soutěže Muž roku 2022 a fitness trenér David Pleva. Láskou k němu si je jistá natolik, že přijala jeho žádost o ruku a nyní se na sociálních sítích pochlubila prstenem.

Pánové mohou svůj boj o pohlednou blondýnku vzdát. Barbora Mottlová na sociálních sítích prozradila, že z ní zanedlouho bude nevěsta. Podle hashtagů u fotografií, které nasdílela na Instagramu, to vypadá, že zasnoubení dokázala úspěšně tajit od září. Nyní se radostnou novinkou rozhodla pochlubit.

„Jo!“ napsala herečka ke snímkům, na nichž ukazuje netradiční zásnubní prsten a usmívá se po boku snoubence. Nový vztah přiznala v roce 2022, téhož roku se s Davidem Plevou seznámila na soutěži Muž roku. První společné snímky pak sdílela 1. ledna roku následujícího, kdy se ohlížela za tím, co v posledních měsících prožila.

Změna názoru

Ještě loni v květnu o svatbě ani vzdálené budoucnosti Barbora Mottlová neuvažovala. S Plevou se sice k sobě sestěhovali poměrně rychle, ale v jejich společném bydlení hrál roli i fakt, že její dům byl vyplavený a následně vyžadoval mnoho oprav. Partneři se ale zjevně skvěle sžili a rozhodli se k velkému kroku, kterým je veselka.

„Já jsem hodně časově zatížená a on taky. A tak si společný čas užíváme jinak, než abychom plánovali nějakou vzdálenou budoucnost. I když tedy věřím, že bude společná, protože si ho umím představit jako manžela i jako otce svého dítěte,“ řekla herečka před rokem časopisu Zítřek. Od té doby se ale dost změnilo a plánování svatby už je v procesu.

Barbora Mottlová pro Prima Ženy zodpověděla 30+ otázek:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.