Celebrity

7. května 2024 06:00

Kisa Císařová

Marie Langerová plánuje úprk z Česka. S přítelem zápasníkem chtějí mezi krokodýly

Marie Langerová se chce s přítelem zápasníkem Janem Králíkem přestěhovat na Floridu

Daleko za hranice Česka by ráda zamířila sexy Marie Langerová (26). Opustit rodnou zemi kráska známá ze stránek časopisu nejen pro pány chce společně s přítelem zápasníkem Janem Králíkem (29). Cílovou destinaci vybrali skutečně dalekou a důvod ke stěhování má dvojice ještě exotičtější.

Je to jen pár měsíců, co svůdná blondýnka webu Prima COOL přiznala, že už není sama a odtajnila také, že randí s MMA zápasníkem Janem Králíkem. Po necelém půl roce teď Marie Langerová prozradila, jak se její vztah se statným bijcem vyvinul. „Řekla bych, že je to lepší, než jsem čekala, a myslím, než jsme čekali oba. Spěje to k určitým rozhodnutím,“ zakončila svoji odpověď tak trochu tajemně a se šibalským úsměvem Marie. Na levém prsteníčku se jí ale zatím žádný prsten s diamantem neblýská. „Chtěli jsme ven, chtěli bychom na nějakou dobu vycestovat za prací. Rádi bychom zkusili jinou zemi, jiný život. Zatím je to ve hře a není nic potvrzené,“ objasnila Marie Langerová, kterou blízcí oslovují zdrobnělinou Mája, co myslela zmíněnými rozhodnutími.

Hello, USA

Zamilovaná dvojice se už dostala i k řešení konkrétnějších obrysů případné cesty a pobytu mimo rodnou zemi. „Chtěla jsem vycestovat za jeho prací, to ale zatím Honzovy zdravotní komplikace bohužel nedovolují. Nicméně myslím si, že si oba práci i v zahraničí najdeme. Původní plán byla Florida,“ vysvětlila Marie Langerová a prozradila tak, že by se s Honzou rádi vydali až za Atlantický oceán. Přestože je Mája pyšná na to, že je Češka a jednoho dne by v Česku také ráda zestárla, Spojené státy americké jsou pro ni aktuálně velkým lákadlem.

Pro lásku i mezi predátory

„Honza už tam byl a tvrdí, že z toho budu nadšená. Taky má rád krokodýly, kteří tam chodí volně po ulici. Ne, že by setkání s nimi bylo něco, po čem bych toužila, ale udělám to pro něj,“ zavtipkovala půvabná blondýnka na semifinálovém večeru soutěže Hledáme Playmate, na kterém se světu představilo osm finalistek. Než Marie Langerová sbalí kufry a odcestuje, hodlá si v Česku splnit veškeré závazky, mezi které patří i porotcování v soutěži Hledáme Playmate.

Těžko si na tenhle post představit někoho povolanějšího než Playmate, která se na titulní straně vyhlášeného magazínu objevila hned dvakrát. O finalistkách neotřelé soutěže krásy se Marie Langerová rozpovídala ve videu v úvodu článku. Prozradila v něm také jeden zásadní konflikt, ke kterému s partnerem přece jen dospěli. A ve videu zazní i odpověď na otázku, zda dokáží být i drsní bijci z klece empatickými romantiky.

Sdílejte článek
Štítky Florida Playboy Česko USA krokodýl Atlantský oceán Marie Langer Jan Králík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.