Krichovi mají nový rodinný dům. Kvůli životním změnám obývají jen jednu místnost

Bonusové scény z natáčení dokureality Do pořádku

Nelly a Leoš Krichovi se přestěhovali do nového rodinného domu. Rodina ovšem spí a tráví společný čas v podstatě jen v jedné obývací místnosti v prvním patře. Proč?

Také dětský pokoj a ložnice rok od nastěhování zůstávají v jejich domě zcela nezařízené. Mladí manželé sice mají k pořádku a organizaci kladný vztah, ale s ohledem na životní situaci se jim nedaří ani jedno doma nastolit. Pocit nekončícího vleklého období stěhování je přímo sžírá.

Paní Krichová je na mateřské dovolené s malou dcerou, pan Krich je vyučený kuchař, rok však kvůli zdravotním problémům pracuje mimo obor. Poslední měsíce byly pro rodinu velmi náročné: stěhovali se, přivítali na svět první dítě, do toho pan Krich onemocněl. Manželům tak logicky už nezbyl čas a ani síly, doladit novou domácnost.

V jejich případě to znamená garáž a další zákoutí přeplněné dosud nevybalenými krabicemi s věcmi, stavební nedodělky v interiéru i v exteriéru domu. Svěřit alespoň část z toho do rukou profesionálních dělníků také nemohou, protože nalétli podvodníkům na internetu, kteří je připravili o finance.

Tak pan Krich věnuje veškerý svůj volný čas domácím pracím a drobným opravám, kvůli čemuž tráví málo času s manželkou, kterou to samozřejmě mrzí. Navíc má žena plné ruce péče o miminko. Jak uvidíte v pátek večer na Primě v pořadu Do pořádku, i z takové situace ale vede cesta ven.

Během jednoho dílu tvůrci reality show opět diváky seznámí s rodinou i odborníky – experty na opravy, domácí práce, úklid i organizaci. Všechny věci rodiny budou i tentokrát vyklizeny, roztříděny a jen ty nejdůležitější se vrátí zpět.

Čtěte také:  Tátu se synem dusí nepořádek. Kvůli špíně raději nechodí do kuchyně

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.