Tátu se synem dusí nepořádek. Kvůli špíně raději nechodí do kuchyně

Do pořádku! (2) - upoutávka

Dva sympaťáci, Michal a Michal Neuralovi, otec se synem, zůstali na péči o byt na pražských Vinohradech sami. Ač jim úklid není cizí, jejich domov se změnil v neuspořádaný pelech plný chlupů a špíny. Tihle chlapi to ale ještě nevzdali!

Nepotřebné věci jsou v této domácnosti v převaze a do obytného prostoru doslova „přetékají“ ze všech koutů. Když byt prohlédnou experti na úklid, ukáže se ale, že tito dva muži jen neumí hospodařit s volným místem. Skutečné úložné prostory totiž zdaleka nevyužívají, jak by měli.

„Samozřejmě, že tady uklízíme, ale co tady chcete změnit, když se nikam nic nevejde,“ zoufá si otec rodiny a je z něho cítit určitá odevzdanost. Štáb reality show se zatím noří hlouběji do bytu.

„Tohle je nejspíš obývák, kuchyň, ložnice, zkrátka všechno dohromady. A to není dobrý začátek. Navíc když je ložnice spojená i s ložnicí pro psa,“ vystihuje atmosféru první obytné místnosti, v níž návštěva zakopává a sušenou hovězí nohu, profesionální uklízečka Bára. V pokojíku Michala staršího je soustředěno mnoho pokladů, kterých se neuměl vzdát, byť je viditelně dlouho nepoužil.

„Věci do školy, špína v koupelně, bordel pod postelí a paradoxně hodně volného nevyužitého místa, s tím něco uděláme,“ komentuje prohlídku pokojíku Michala juniora Adéla Gondíková, průvodkyně dokureality show Do pořádku, kterou uvidíte v pátek večer na Primě nebo zpětně na prima+.

Víte, že Adéla Gondíková v pubertě nebyla náruživá uklízečka

„Těším se na pořádek, na to, že to bude doma hezký. Když někdo rozhodne věci vyhodit, bude to jednodušší,“ věří Michal mladší, který si od celého natáčení slibuje především návrat táty zpět do normálního života. Po rozvodu rodičů spolu zůstali sice v jednom bytě, ale jak Michal junior říká: „Žijeme dva samostatné životy. Táta ve vedlejším pokoji, já tady. Všechno to začalo rozvodem a moc bych chtěl ukázat, že to taky umíme mít doma pěkný, jako to mají ostatní. Třeba i jíme každý sám. A hlavně, já do kuchyně nechodím, protože se mi tam nelíbí ta špína.“ Dívejte se na to, jak si svůj život uspořádají jiní, a přemýšlejte. Kolik úprav potřebujete pro pohodlnější bydlení vy?

Znáte těchto 9 snadných triků, jak dát byt do pořádku podle odbornice na úklid?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.