Celebrity

18. května 2023 15:47

redakce Prima Ženy

Adéla Gondíková teď uklízí cizí byty. V pubertě ale byla spíš nepořádník

Do pořádku! (1) - upoutávka

Adéla Gondíková se stává expertkou na pořádek. Jak to má coby moderátorka nové dokureality s úklidem vlastního domu? Možná vás překvapí.

Hvězda seriálů Sestřičky či Poslední oběť, Adéla Gondíková, je odmala zvyklá, že doma se uklízí. „Nikdy jsem neviděla maminku, že by ležela u televize. Buď byla v práci, nebo pořád něco uklízela, vařila, prala a žehlila,“ vzpomíná na běžný výjev z dětství, které spolu s bratrem Daliborem trávila v Sokolově.

Ve čtrnácti letech Adéla přesídlila na studia do Prahy, kde přebývala na internátě. „Já byla v pubertě pryč z domu a naše hodnocení pokojů na internátě bylo hodně špatné. Ale je pravda, že nás tam bylo pět a to se pořádek udržuje velmi těžko,“ přiznává Gondíková o skomírající úklidové morálce po vylétnutí z rodného hnízda.

Žádná šmudla z ní ale rozhodně nevyrostla a domácích prací se nebojí. „Já uklízím hrozně ráda, když jsem doma sama. Nikdo mi do toho nemluví ani nic neorganizuje. Ale když jde o velký úklid, dělám u toho obrovský bordel. Z každé skříňky vyndám věci, sedmkrát mám každou věc v ruce a pak si stejně řeknu, že by se ještě mohla hodit,“ popsala loni Adéla Gondíková pro Extra.cz s tím, že s partnerem Jiřím Langmajerem, kterého můžete sledovat i v novém českém filmu Ostrov, doma nejvíce luxují. „A baví mě žehlení. Mytí nádobí zvládám nějak za pochodu,“ doplnila sympatická moderátorka nové dokureality Do pořádku, vysílané v pátek večer na Primě.

Čtěte také  Mladou maminku Noemi sužují deprese. Může za ně i marný zápas s úklidem bytu

A co si Adéla myslí o tvrzení, že vzorně uklizený byt je známkou promarněného života? „Něco na tom je. Jak říká moje kamarádka: ‚Nenarodila jsem se proto, abych uklízela.' Ale já se snažím, aby bylo doma čisto. Ale také je fakt, že znám daleko víc uklizené domácnosti. Naštěstí také hůř uklizené, než máme my. A to mě uklidňuje,“ konstatuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.