Celebrity

12. března 2024 07:25

redakce Prima Ženy

Kristýna Leichtová o vztahu: Už nevěřím, že jsou trpělivost a tolerance receptem na štěstí

Herečka Kristýna Leichtová (38) své profily na sociálních sítích často využívá k tomu, aby se s lidmi podělila o hlubší sdělení. Nebojí se sáhnout ani do svého soukromí. Nyní se rozpovídala o vztahu.

Kristýna Leichtová má s partnerem Vojtěchem Štěpánkem dvě dcery. A jak sama přiznala na Instagramu, ani jejich vztah není vždy zalitý sluncem. „Náš vztah (stejně jako všechny) prochází zkouškami a spoustou výzev. Poslední dobou jsme v komunikaci nebyli úplně nejlepší a přáli si to změnit,“ popsala herečka, která poslední roky od svého okolí často slýchá otázku, kdy už bude svatba. Místo té však s partnerem vyrazili na kurz komunikace. Co je k tomu vedlo?

Recept na štěstí

„Když jsem byla mladší, ptala jsem se své babičky, jaký má tip na dlouhý vztah (s dědou spolu byli od jejích sedmnácti až do její smrti), vždycky mi odpověděla – Tolerance a Trpělivost. TT. Jako na pozitivním těhotenském testu… zrodí se pevný vztah… Obdivovala jsem ji za ta slova a napodobovala jsem ji,“ začala svůj příběh herečka, kterou jste v poslední době mohli vidět například v seriálech Agrometal, Na vlnách Jadranu nebo Zalez do spacáku.

Mohlo vám uniknout: Kristýna Leichtová prožívá smutné období. Nestihla se rozloučit s milovaným dědečkem

„No nicméně, kolem dvacítky jsem trpělivostí opravdu neoplývala a tolerance přicházela spíš od partnerů… A upřímně, po tom všem, co už vím, nevěřím tomu, že TT je zaručený recept na štěstí. Věřím, že klíč je v komunikaci,“ pokračovala a dodala, že komunikaci je potřeba se naučit, protože do vztahu dvou lidí vstupují dvě jedinečné svobodné osoby. Proto se Kristýna Leichtová se svým partnerem rozhodla vyrazit na zmíněný kurz.

Podívejte se také, co Kristýna Leichtová řekla o natáčení seriálu Na vlnách Jadranu:

Dcera s ní nechtěla usínat

Nejen vztah s partnerem, ale také s mladší dcerou Rozárkou neměla herečka v poslední době jednoduchý. „Poslední měsíc byl hodně náročný. Jakože úplně na všechno. Nejvíc na vztah s mladší Rózi,“ přiznala Leichtová v jednom z předchozích příspěvků na Instagramu. „Stalo se, že jsem byla i 8 dní bez nich. Což pro nás není vůbec normální a v pohodě. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Rózi se po shledání vrátila o minimálně rok zpátky. Začala šišlat, odmítala usínat se mnou, raději s babičkou. Byla samostatná, činorodá, ale radši s kýmkoliv jiným než se mnou,“ popsala herečka a dodala, že z toho byla úplně na dně.

Přečtěte si také: Kristýna Leichtová oslavila narozeniny ve velkém stylu. Noc ale strávila na pohotovosti

I toto trápení ale společně vyřešili a zdá se, že samotné herečce dodávají kromě milovaného výtvarna sílu i sociální sítě a možnost sdílení svých trápení s ostatními.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.