Seriály a filmy

22. října 2024 11:05

Petra Jaroševská

Kristýna vaří Asii, sympatie jí ubere kočka na lince. Lenka začíná vystrkovat růžky

Kočka na lince - Prostřeno! S29 (142)

Tatérka Kristýna pozve v úterý soupeře ze soutěže amatérských kuchařů na vesnici, kde jim uvaří asijskou kuchyni. Někteří pokrmy vůbec neznají a skoro neochutnají. Kdo nechá slepicím nejvíce zbytků?

Pětadvacetiletá Kristýna žije v Pardubickém kraji. Studovala uměleckou školu a ve volném čase se věnuje módě. Přešívá oblečení ze sekáče, vyrábí různé taštičky a buduje vlastní značku. Má králíka, kozu, slepice a doufá, že nepolije soupeře jako v pondělí Dušan. Pro hosty v úterý připraví freekeh salát, vietnamský kuřecí vývar Pho Ga, teriyaki udon nudle a na závěr sněhový dortík Pavlova s ovocem. Lenka při čtení menu zjišťuje, že jídla nezná. Ostatní také tápou. Na recepty se můžete podívat v aplikaci Prima Zone.

Vaření tentokrát obnáší i hodně krájení a čištění zeleniny. A na neštěstí nemusíme čekat dlouho. Kristýna se řízne a chvíli to vypadá, že krvácení nepůjde zastavit. Prst si sice přelepí náplastí, pracovat se v tom ale nedá. Musí přijít na řadu obvaz.

Čtěte také: Bezzubý dědeček roztančí v Prostřeno! soupeře, Lenka bude za odpornou taktičku

Hostitelka je nervózní, protože musí vařit na čas. Když dorazí hosté, Kristýna pověří Honzu, aby otevřel víno. To se ukáže jako velký boj. Chvíli to vypadá, že dnes nebude abstinovat jen nejmladší Týnka, ale všichni hosté.

Pozor na ostrý nůž! Kristýna se zraní a krvácení nepřestává:

Ovlivní kočka na lince bodování?

Předkrm, ve kterém hraje velkou roli zelená tvrdá pšenice, bude Týně připadat nedochucený. Lence vadí chuť čerstvé cibule. Že je tato soutěžící v jídle vybíravá, si všimli všichni. Ptají se, co tedy vlastně jí. Na to však nedostaneme kloudnou odpověď. Polévku chce bez masa, vyžaduje malé porce a Honza řeší, že i bezmasé pokrmy nedojídá. Lenka celou dobu tvrdí, že netaktizuje, naopak cítí, že hraje hru Honza. Jak to tedy je? To posuďte sami a přehrajte si epizodu na prima+ a vpodvečer na obrazovce.

Polévka někomu chutná, někomu vadí výrazné koření. Pak ovšem projde kuchyní kočka a vyskočí na linku. Kristýna ji okamžitě sundá, omlouvá se, ale je pozdě. „To, že vyskočila na linku, kde nám prostírala jídlo, z toho nemám dobrý pocit,“ tvrdí Honza. Lenka se tváří velmi zděšeně. „Může kočka na lince ovlivnit moje bodování. A ovlivní,“ říká. Nikdo v jídle chlupy nenajde, přesto Lenka zbytek večera téměř nic nesní. Když vidí Kristýna zbytky, je jí to líto. Pochutnají si prý alespoň slepice. Nezapomeňte úterní hostitelku hodnotit i vy v aplikaci Prima Zone.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.