Celebrity

15. července 2024 15:04

Vanesa Havlíková

Jennifer Lopez poslala Affleckovi k výročí kryptický vzkaz. Bez něj je líp, zpívá

Krize mezi zpěvačkou Jennifer Lopez (54) a hercem Benem Affleckem (51) trvá již několik měsíců a napětí by se dalo mezi dvojicí krájet. Fanoušci netrpělivě čekají, až se pár objeví ruku v ruce na veřejnosti, zatím tomu však nic nenasvědčuje. K příležitosti jejich druhého výročí od svatby poslala zpěvačka svému manželovi prapodivný vzkaz.

Americký herec Ben Affleck a zpěvačka Jennifer Lopez  patří k nejoblíbenějším hollywoodským párům. Poté, co se v roce 2022 po 20 letech od prvního seznámení, nepodařených zásnubách a jejich předchozích manželstvích tajně vzali, nyní znovu zažívají krizi.

Čtěte také: Zachraňuje Jennifer Lopez manželství s Affleckem? Zrušila turné, chce být s rodinou

Vztah jako na houpačce

Ben Affleck se s Jennifer Lopez seznámil v roce 2001 při natáčení snímku Gigli. Zpěvačka tehdy ještě byla vdaná za svého druhého manžela Crise Judda. Oficiálně se slavným hercem začala chodit o rok později, kdy podala žádost o rozvod. Stal se z nich jeden z mediálně nejsledovanějších párů, o němž chtěla veřejnost vědět první poslední.

Partneři se zasnoubili a v roce 2003 se měla uskutečnit i plánovaná veselka. Ta však byla údajně kvůli zvýšené pozornosti médií zrušena. O pár měsíců později přišel další šok, hollywoodský pár oznámil rozchod. Dvojice začala žít nové životy, ale jejich cesty se po letech opět střetly. Přeskočila mezi nimi jiskra, dlouho to netrvalo a staré city byly zpět. V létě roku 2022 se tajně vzali a fanoušci nemohli být šťastnější. Nyní se však mají potýkat s další krizí.

Vzkaz k druhému výročí svatby

Od jejich svatby před pár dny uběhly dva roky a zpěvačka k této příležitosti poslala svému manželovi opravdu zvláštní vzkaz. Na sociální sítě přidala videoklip ke své písni Cambia El Paso, která v překladu znamená "Změň krok".

K videoklipu poté připsala: „Šťastné výročí.“ V písni se zpívá o ženě, která se rozhodne vzít svůj život do vlastních rukou. V textu skladby se objevují věty jako: „Bez něj je teď její život lepší.“  „Nepotřebujete nikoho, abyste se měli dobře.“ „Nezasloužíš si držet mě v náručí.“

Připomeňte si svatbu Jennifer Lopez a Bena Afflecka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.