Celebrity

17. června 2024 08:30

Eliška Reiglová

Kytarista Mandrage se sešel s frontmanem Vítem Starým. Fanoušci prosí o comeback

Zpěvák Vít Starý (35) si prošel bouřlivým obdobím. Na vrcholu slávy propadl drogám, skončil v léčebně a skupina Mandrage, v níž působil jako frontman, ukončila 1. února 2020 činnost posledním koncertem. Od té doby se nezdálo, že by kdokoliv z kapely chtěl mluvit s mužem, který v podstatě zahodil vše, co společně vybudovali. Nyní se ale kytarista Pepa Bolan (48) pochlubil společným snímkem.

Zpěvák zaniklé skupiny Mandrage Vít Starý doplatil na svůj neřízený způsob života. Měl cukrovku, kterou neléčil, a následně propadl drogám. To vedlo k rozpadu kapely a také k jeho naprostému stažení z veřejného života. Fanoušci o Starého měli velký strach, naštěstí pak přišly zprávy, že podstoupil léčení a svých démonů se dokázal zbavit.

„Víťa se dal s pomocí rodiny dohromady. Především díky své mamce, která za ním vždycky stála. Je v pohodě, pracuje v divadle, kde dělá takového kulisáka, prostě všechno, co je zrovna potřeba. Skládá písničky, staví novou kapelu a maluje. Má fajnovou holku, spokojený vztah. Do hospody už skoro vůbec nechodí,“ řekl pro Prima Ženy hudebníkův kamarád, který si přál zůstat v anonymitě.

Překvapivé setkání

Rozpad Mandrage mnoho lidí zklamal a rozesmutnil. Kapela byla v podstatě na vrcholu slávy, nebyl snad den, kdy by její písničky nezněly v rádiích a zájem o koncerty byl obrovský. To, jak moc se její hity zapsaly do paměti posluchačů, koneckonců dokazuje i fakt, že jsou dodnes oblíbené, byť samotná skupina už nefunguje. A Vítův podíl na slávě i rozpadu nebyl zanedbatelný.

Čtěte také: Překvapivé odhalení u Víta Starého z Mandrage. Zpěvák má z dob své největší slávy dceru

„Že kapela Mandrage kvůli jeho problémům vydržela tak dlouho, je v podstatě zázrak. Konec se čekal daleko dřív. Poslední roky v kapele nebyly vůbec hezký. Bylo tam toho ale víc. Víťovi se třeba nelíbilo směřování kapely, některé písničky, co napsal Pepa Bolan, mu byly proti srsti,“ vysvětlil Starého kamarád.

O to větším překvapením nyní může být, že právě Pepa Bolan na sociálních sítích zveřejnil aktuální fotografii, na které se po jeho boku usmívá právě Vít Starý. „Zdravíme,“ napsal ke snímku kytarista. Fanoušci v tomto příspěvku spatřili světélko naděje a v komentářích začali prosit o velký comeback. Zájem o Mandrage tak zjevně ani po čtyřech letech od rozpadu neopadl.

Podívejte se na rozhovor s Mandrage z dob, kdy se kapele dařilo:

Sdílejte článek
Štítky drogy zdraví cukrovka hudební skupina comeback Mandrage Vít Starý Josef Bolan Pepa Bolan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.