Láska, zdraví, práce nebo peníze. V čem se nám bude v červenci dařit nejvíce?

Exkluzivní předpověď známé numeroložky na červenec 2022. Jak se nám bude dařit v lásce nebo v práci a jak nejlépe strávit dovolenou? Dozvíte se, na co si dát pozor v oblasti zdraví a jak získat peníze.

Práce

Ať jste připraveni nebo ne, vaše kariéra se může rozjet. Pokud jste se už dříve snažili, připravovali se a pracovali na tom, aby to fungovalo, a přitom to stále někde drhlo, pak se těšte na posun. Věřte, úspěch se dostaví, sice opožděně, a navíc kdy ho nejméně čekáte. Ani na vteřinu neopomíjejte svou vlastní hodnotu. Mohlo by se pak stát, že promeškáte příležitost, která je pro vás připravena. Jednejte podle svých tužeb a instinktu, protože za to stojíte a vede vás to správným směrem. Toto desetiletí je o nalezení vlastních schopností, o té profesi, ke které máte vztah, rozumíte jí a děláte ji s chutí. Nedivte se, že opustíte jednu práci kvůli něčemu většímu a lepšímu, co nejen naplní vaši duši, ale též zajistí finanční stabilitu.

Avšak bez dostatečné vlastní energie, přípravy a práce, by to možné nebylo. Pokud jste usilovali o zvýšení platu, o lepší pozici, novou práci nebo o přestěhování do jiné kanceláře, pak se vám to podaří, sdělila exkluzivně pro web Prima Ženy známá numeroložka Lenka Suchardová.

Peníze

Většinu z nás postihla ekonomická svízelná situace. Ale protože všichni musíme jíst a někde bydlet, peníze jsou pro nás klíčové. Tudíž i když je důležité stát si za svým a žádat respektování vašich potřeb a hranic, dokud vás nic neosvítí a nemáte odvahu anebo jasno, v čem se můžete realizovat, neodcházejte z práce, i kdyby vám připadala nudná, nesmyslná či otrocká. Vyhýbejte se také jakýmkoli malicherným hádkám nebo pomluvám. Přežití je zásadní a není žádná ostuda zůstat u toho, co je pohodlné a bezpečné. Každý z nás má své datum narození a své vývojové cykly. Věřte, že dříve či o něco později přijde změna a vy odvážně a spokojeně vyrazíte svou stezkou, která bude pracovně, finančně i emocionálně na jiné, vyšší úrovni.

Vztahy

Romantika se objeví na tom nejneočekávanějším místě. Důvěřujte svým instinktům a budete vědět, co dělat. Někdo z vaší minulosti se může vrátit do vašeho života. Bez ohledu na to, jak uspokojivý je to pocit, že se k vám někdo vrací, nikdy nezapomínejte, že to skončilo z nějakého důvodu. I když mohou být pozornosti od expartnerů lákavé, pamatujte, že čas strávený s nimi je čas, který můžete strávit setkáním s někým, s kým jste se ještě nerozešli. Ve stávajících vztazích mohou vzniknout zbytečná nedorozumění, proto dbejte zvýšené pozornosti v komunikaci, především, abyste neřekli v emocionálním rozrušení či zmatku špatné jméno. Tento měsíc vám do cesty vstoupí mnoho obdivovatelů a vy začnete vážně přehodnocovat svůj styl seznamování, randění a konečně zahodíte to, co je nezdravé, protože už vnitřně toužíte po stabilním a dlouhodobém svazku, o který chcete pečovat a rozvíjíte jej.

Zdraví

Budete se cítit mnohem lépe, začnete-li naslouchat svému tělu a starat se o své potřeby. Je možné, že jste svou vlastní péči odsunuli na druhou kolej, protože je něco důležitější a stále něco „musíte“. Všimněte si, jak vaše tělo funguje. Křupe někde něco? Otéká? Když se najíte, jste unavení? Máte snadné vyprazdňování? Vaše tělo je v tomto měsíci jako auto, které potřebuje odvézt do servisu, možná i odtáhnout, protože nádrž je prázdná. Extra dávka péče o sebe vám zkrátka udělá dobře a postaráte se i o bezbolestné fungování a stabilní existenci v budoucích časech. Když se příště ocitnete na nerovném či kluzkém terénu, a navíc v průtrži mračen, vše dokonale ukočírujete a hbitě opět najdete svou cestu. Nyní si tedy odpočiňte od shonu, upřednostněte své zdraví a soustřeďte se i na duchovní blaho. Práce a některé povinnosti mohou počkat. Opatrujte se!

Kam na dovolenou:

Červenec podporuje spíše pobyty na jednom místě, kde si můžete odpočinout, dobře se vyspat a doplnit energii. Vaše tělo uvítá jakékoli pohybové aktivity dle vašich možností, ať jde o chůzi, jízdu na kole anebo plavání. Protože nás v tomto měsíci ovlivňuje vodní energie, může vás dovolená u vody nebo přímo plavba na lodi velmi nabít, možná i ulevit od bolestí fyzických či jiného trápení. Stačí si i pronajmout člun nebo šlapadlo a ve dne i při soumraku se kochat přírodními fenomény. Voda, víno a hudba, případně romantika jsou potěšením pro tělo i duši. Budete-li navíc někde, kde je země nadprůměrně plodná, pak se i váš hormonální systém probudí a energii budete mít na rozdávání do jakýchkoli aktivit.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska práce numerologie letní horoskop červenec 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.