Láska, zdraví, práce nebo peníze. V čem se nám bude v červenci dařit nejvíce?

Exkluzivní předpověď známé numeroložky na červenec 2022. Jak se nám bude dařit v lásce nebo v práci a jak nejlépe strávit dovolenou? Dozvíte se, na co si dát pozor v oblasti zdraví a jak získat peníze.

Práce

Ať jste připraveni nebo ne, vaše kariéra se může rozjet. Pokud jste se už dříve snažili, připravovali se a pracovali na tom, aby to fungovalo, a přitom to stále někde drhlo, pak se těšte na posun. Věřte, úspěch se dostaví, sice opožděně, a navíc kdy ho nejméně čekáte. Ani na vteřinu neopomíjejte svou vlastní hodnotu. Mohlo by se pak stát, že promeškáte příležitost, která je pro vás připravena. Jednejte podle svých tužeb a instinktu, protože za to stojíte a vede vás to správným směrem. Toto desetiletí je o nalezení vlastních schopností, o té profesi, ke které máte vztah, rozumíte jí a děláte ji s chutí. Nedivte se, že opustíte jednu práci kvůli něčemu většímu a lepšímu, co nejen naplní vaši duši, ale též zajistí finanční stabilitu.

Avšak bez dostatečné vlastní energie, přípravy a práce, by to možné nebylo. Pokud jste usilovali o zvýšení platu, o lepší pozici, novou práci nebo o přestěhování do jiné kanceláře, pak se vám to podaří, sdělila exkluzivně pro web Prima Ženy známá numeroložka Lenka Suchardová.

Peníze

Většinu z nás postihla ekonomická svízelná situace. Ale protože všichni musíme jíst a někde bydlet, peníze jsou pro nás klíčové. Tudíž i když je důležité stát si za svým a žádat respektování vašich potřeb a hranic, dokud vás nic neosvítí a nemáte odvahu anebo jasno, v čem se můžete realizovat, neodcházejte z práce, i kdyby vám připadala nudná, nesmyslná či otrocká. Vyhýbejte se také jakýmkoli malicherným hádkám nebo pomluvám. Přežití je zásadní a není žádná ostuda zůstat u toho, co je pohodlné a bezpečné. Každý z nás má své datum narození a své vývojové cykly. Věřte, že dříve či o něco později přijde změna a vy odvážně a spokojeně vyrazíte svou stezkou, která bude pracovně, finančně i emocionálně na jiné, vyšší úrovni.

Vztahy

Romantika se objeví na tom nejneočekávanějším místě. Důvěřujte svým instinktům a budete vědět, co dělat. Někdo z vaší minulosti se může vrátit do vašeho života. Bez ohledu na to, jak uspokojivý je to pocit, že se k vám někdo vrací, nikdy nezapomínejte, že to skončilo z nějakého důvodu. I když mohou být pozornosti od expartnerů lákavé, pamatujte, že čas strávený s nimi je čas, který můžete strávit setkáním s někým, s kým jste se ještě nerozešli. Ve stávajících vztazích mohou vzniknout zbytečná nedorozumění, proto dbejte zvýšené pozornosti v komunikaci, především, abyste neřekli v emocionálním rozrušení či zmatku špatné jméno. Tento měsíc vám do cesty vstoupí mnoho obdivovatelů a vy začnete vážně přehodnocovat svůj styl seznamování, randění a konečně zahodíte to, co je nezdravé, protože už vnitřně toužíte po stabilním a dlouhodobém svazku, o který chcete pečovat a rozvíjíte jej.

Zdraví

Budete se cítit mnohem lépe, začnete-li naslouchat svému tělu a starat se o své potřeby. Je možné, že jste svou vlastní péči odsunuli na druhou kolej, protože je něco důležitější a stále něco „musíte“. Všimněte si, jak vaše tělo funguje. Křupe někde něco? Otéká? Když se najíte, jste unavení? Máte snadné vyprazdňování? Vaše tělo je v tomto měsíci jako auto, které potřebuje odvézt do servisu, možná i odtáhnout, protože nádrž je prázdná. Extra dávka péče o sebe vám zkrátka udělá dobře a postaráte se i o bezbolestné fungování a stabilní existenci v budoucích časech. Když se příště ocitnete na nerovném či kluzkém terénu, a navíc v průtrži mračen, vše dokonale ukočírujete a hbitě opět najdete svou cestu. Nyní si tedy odpočiňte od shonu, upřednostněte své zdraví a soustřeďte se i na duchovní blaho. Práce a některé povinnosti mohou počkat. Opatrujte se!

Kam na dovolenou:

Červenec podporuje spíše pobyty na jednom místě, kde si můžete odpočinout, dobře se vyspat a doplnit energii. Vaše tělo uvítá jakékoli pohybové aktivity dle vašich možností, ať jde o chůzi, jízdu na kole anebo plavání. Protože nás v tomto měsíci ovlivňuje vodní energie, může vás dovolená u vody nebo přímo plavba na lodi velmi nabít, možná i ulevit od bolestí fyzických či jiného trápení. Stačí si i pronajmout člun nebo šlapadlo a ve dne i při soumraku se kochat přírodními fenomény. Voda, víno a hudba, případně romantika jsou potěšením pro tělo i duši. Budete-li navíc někde, kde je země nadprůměrně plodná, pak se i váš hormonální systém probudí a energii budete mít na rozdávání do jakýchkoli aktivit.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska práce numerologie letní horoskop červenec 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.