Láska, zdraví, práce nebo peníze. V čem se nám v září bude dařit nejvíce?

Exkluzivní předpověď známé numeroložky Lenky Suchardové na celé září 2022. Jak se nám bude dařit v lásce, práci anebo ve studiu? Dozvíte se, na co si dát pozor v oblasti zdraví i jak získat peníze.

Vztahy

Září se bude točit kolem vztahů a sdílení pocitů. Romantika a láska vyhrávají. Skutečné vztahy se stanou silnějšími, ale ty povrchní se rozpadnou. Cítíte-li prázdnotu či tíhu na srdci, pak je potřeba to napravit. Partnerství provázené nedůvěrou, zneužíváním a dlouhodobě chátrající vztahy mají nakročeno k zániku. Můžete znovu obnovit staré přátelství anebo se seznámit s někým, o kom jste už někdy slyšeli a kdo bude hrát roli ve vaší budoucnosti. S rodinou naplánujte společné aktivity, výlet, dobrodružnou akci, kulturní zážitek. Užívejte si společných chvil, hodně foťte a natáčejte, abyste si uchovali vzpomínky, pocity a hlavně legrační situace. Výzvou tohoto měsíce a všech lidí, které potkáte, je uvědomit si své vlastní bytí, hodnotu a citlivost. Toužíte-li po dítěti, máte cestu otevřenou. Velké potěšení můžete mít z pořízení roztomilého zvířátka, které se stane vaším společníkem a díky kterému neztratíte hravou dětskou duši.

Práce

Vše se zrychluje, existují velké příležitosti, ale i potenciální nebezpečí. Na rozdíl od předešlých měsíců máte více energie, nadšení, netrpělivosti a potřeb zajistit se. I když to s vámi bude cloumat, chraňte se před impulzivními rozhodnutími. Pokud je práce současně i vaším koníčkem, pak budete spokojenější, šťastnější a nemusíte být pronásledováni žádnými obavami o svou budoucnost. Jestliže chodíte do práce s nechutí, pokuste se tento stav změnit. Zkuste v zaměstnání najít sebemenší důvod k radosti anebo se raději porozhlédněte po jiné práci nebo alespoň mimopracovní aktivitě. Nyní sklízíte úrodu, kterou jste zaseli před dvěma až čtyřmi roky. Tudíž se můžete dočkat dostatečné odměny a uznání. V opačném případě budete řešit ztráty energie, financí, pohody a jistoty. To pak už dále nesněte, nedoufejte, neptejte se, ale využijte odvahy a příležitosti k nalezení lepšího místa a prima kolektivu.

Studium

Školákům tento měsíc přeje. Přátelské nastavení mezi vyučujícími a žáky přinese dobré výsledky a motivaci ke všem školním aktivitám. První polovina měsíce vás obdaruje úspěšným hodnocením, čímž uděláte radost sobě, rodičům i učitelům, ale jen pokud se dokážete soustředit a přeladit z letních prázdnin na přicházející povinnosti. Druhá polovina září je spojena s plány a projekty, některé dokončíte a jiné vymyslíte, ostatní tím nadchnete. Studenti dokončující v náhradních termínech minulý školní rok, se nemusejí obávat neúspěchu. Přání se splní i těm, kteří touží studovat v zahraničí. Nejvíce se bude dařit těm, kteří se pohybují v oblasti lékařské, umělecké a sportovní.

Peníze

Vyvarujte se riskantních investic, které vám mohou být nabízeny rádoby kamarády nebo naoko se tvářícími důvěryhodnými institucemi. Zdržte se nelegálního postupu, jinak se dostanete do vážných problémů. V tomto měsíci se vyrojí mnoho mazaných lidí a úžasných produktů, firem či obchodů. Vždy si vše prověřte a poraďte se s někým, kdo se v dané oblasti vyzná. Mezi členy rodiny může vzniknout napětí související s majetkem či půdou, vyvarujte se zásadních rozhodnutí, dokud nebudou všichni v klidnějším nastavení. Pokud se vaše investiční plány týkají zábavy a tělesné svěžesti jako například cestování, dovolené, lázní, cvičení, kosmetických zákroků, tvůrčího vzdělávání, pak vám na cestu svítí zelená. Máte-li potřebu vylepšit si a zkrášlit svůj domov, možná utratíte i větší část svých úspor, ale za pocit útulného hnízda to stojí. V září můžete dostat zpět své peníze, které někde dříve z nějakého důvodu zamrzly.

Zdraví

Srdce je viditelným indikátorem spokojenosti, buď je šťastné a blažené a znenadání se odplaví i zdravotní problémy, anebo smutní a pobolívá, čímž se nakupí i jiné fyzické neduhy – potíže s krví, železem, cukrem, zhoršující se oční zákal, bolesti kloubů, pohlavních orgánů, zácpa či průjem. Nezbývá než řešit jádro problému. Nedovolte, aby vaše srdce plakalo. Dbejte na své zdraví i kvůli měnícímu se počasí. Mějte po ruce svetr, čepici, deštník a nepromokavé boty. Neignorujte první příznaky ofouknutí nebo nastydnutí od nohou a nenechávejte to dojít do těžšího průběhu. I nad tím, co konzumujete, byste měli střízlivě přemýšlet. Upravte jídelníček tak, aby vás neovládaly nezřízené chutě na nezdravé jídlo a pití, nastavte zdravou míru alkoholu a vypusťte extrémně horké či studené potraviny. Nebude-li se někdo z rodiny cítit dobře, věnujte mu v této době zvláštní péči.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska práce numerologie měsíční horoskop září 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.