Exkluzivní předpověď známé numeroložky na celé září. Který týden bude nejlepší?

Podle známé numeroložky Lenky Suchardové bychom si v září měli udržet veselou mysl, každou starost vyvážit alespoň malou radostí, budeme se pak cítit vyrovnanější a zachováme si schopnost řešit všechny své povinnosti. Můžeme také napravit křivdy, které jsme v minulosti někomu způsobili, a tím odpustit sobě i druhým.

Celému měsíci září vládne šestka, která je charakteristická optimismem, radostí, hravostí, smyslem pro estetiku a gurmánství. Toto číslo má dvě tváře, jednu šťastnou a usmívající se, zatímco ta druhá je smutná, lítostivá a uplakaná. V současné době to dá sice někdy zabrat, ale pokuste se udržet si veselou mysl a starosti nahradit sebemenší radostí či vtipem. Začnete se pak cítit vyrovnanější, klidnější, a především si zachováte rozhled a praktičnost. Šestka v plusové energii dokáže prosvítit tělo všemi barvami, celá páteř zespoda nahoru je pak silná i pružná, životní energie stoupá, imunita pracuje na plné obrátky a mysl je podněcována k úžasným tvůrčím aktivitám. Myšlenky začnete s chutí zpracovávat a originálním způsobem realizovat.

Budeme napravovat staré křivdy

V tomto měsíci můžete napravit křivdy, které jste v minulosti někomu způsobili a současně se odpojit od svých starých emocionálních zranění tím, že odpustíte sobě i těm druhým. Spojte se s lidmi, kterým toto téma také leží na srdci a nedá spát a společně sdílejte příběhy i rady. Nenechávejte si jen pro sebe v šuplíku své schopnosti a nadání a zveřejněte své myšlenky či dílo. Zapůsobí přesně na ty lidi, kteří jsou na stejné vlně a získáte nové přátelé, nabídku ke spolupráci anebo upřímné poděkování. V partnerství byste měli být připraveni čelit bouřím, které budou stále dokola přicházet a odcházet. Společně je překonáte, jen nesmíte zklamat jeden druhého. Přijměte to, že jakákoliv emocionální turbulence je vítána, protože vás nakonec dovede k úlevě. Získáte jasnější obraz, pochopíte své potřeby a dokážete si dodat správnou motivaci k dalším krokům. Milujte se a buďte k sobě tolerantní, soucitní a laskaví.

První týden

Soustřeďte se na detaily, ať budete vařit, natírat plot, ťukat do počítače anebo si povídat na rodinné sešlosti. Tím, že postřehnete nějakou maličkost, která vám dříve unikala, dokážete zvýšit svůj potenciál, vylepšit zdravotní stav, ale i finanční možnosti. I když budete podrážděni v důsledku časového stresu, emočních otřesů nebo frustrací z pomalé reakce ostatních, snažte se být trpěliví, nepolevujte v úsilí ani víře v dobrý konec. Více péče a pozornosti než obvykle bude potřebovat rodič nebo dítě, za což budete odměněni nádherným zážitkem lásky a blízkosti.

Druhý týden

Druhý týden přináší příležitosti, ale i omezení. Je třeba být ve všech věcech praktičtí, důslední, disciplinovaní, obratní a soustředění na své priority. V opačném případě by byla ovlivněna vaše produktivita, oblíbenost, jedinečnost, prvenství či výdělek. Možná budete mít pocit, že nejste dostatečně připraveni na novou výzvu v pracovní oblasti, ale pokud překonáte tento dočasný strach a nedostatek důvěry, budete překvapeni následnou odměnou. Tyto dny mohou být těžší a složitější i v domácích záležitostech, především v nastavení chodu domácnosti a finančních výdajů, které budou větší, než jste čekali. Vyhýbejte se nudě, příliš byste přemýšleli o zbytečnostech a vytvářeli dramata.

Třetí týden

Tyto dny v sobě zahrnují velký potenciál. Můžete pracovat na širokém okruhu činností. K jeho využití však bude zapotřebí přemoci počáteční lenost. Nezavrhujte nové výzvy, nebojte se nových věcí, nelpěte na starých. Vezměte otěže do svých rukou a nasměrujte svůj osud tak, aby vyhovoval vašim představám. V tomto týdnu můžete cestovat, stěhovat se, rekonstruovat dům či byt, povýšit anebo změnit zaměstnání. Pro cokoli se rozhodnete, dočkáte se radosti, úspěchu, bohatství, úcty… Řiďte se instinktem a dávejte si pozor na ukvapenost, hádavost a emoční nevyrovnanost.

Čtvrtý týden

Září končí v emocionálním a melodramatickém rozpoložení. Přehodnotíte život a rozhodnutí za posledních několik let. Můžete zažít pocit prázdnoty a možná si častěji položíte otázku a „co teď?“. Během těchto dní se uvolní nenaplněné sny, očekávání, rozporuplné chování a nálady, možná se objeví náhlá alergie na něco nebo na někoho. Nakonec zjistíte, sice ne hned, že to vše má svůj důvod a je to přínosné k celkové transformaci své vlastní i doby. Do života vám přichází nová energie, protože něco původního již dosloužilo a hlavně to, co jste doposud považovali za bezpečné, jisté či pohodlné. Probouzíte se k novým pocitům k sobě, vaší práci, domovu i lidem kolem vás. Domov a nejbližší lidé jsou v tuto chvíli to nejcennější.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.