Celebrity

17. října 2024 13:24

redakce Prima Ženy

Liam Payne po sobě zanechal sedmiletého syna. Považoval mě za superhrdinu, tvrdil

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Ve věku 31 let tragicky zemřel zpěvák Liam Payne. Někdejší člen irsko-britské chlapecké skupiny One Direction po sobě zanechal teprve sedmiletého syna, kterého měl se zpěvačkou Cheryl Cole, a s nímž ho pojil velmi blízký vztah.

Celý svět zasáhla smutná zpráva o úmrtí zpěváka Liama Paynea, jenž byl nalezen mrtvý u hotelu v argentinské metropoli Buenos Aires. Podle tamních médií hudebník zemřel po pádu ze třetího podlaží hotelu, okolnosti jeho smrti jsou stále předmětem vyšetřování.

Čtěte také: Zemřel zpěvák Liam Payne. Hvězda One Direction měla spadnout z hotelového balkonu

Po narození syna se Liamovi změnil život

Zpěvák byl jedním z pěti členů známé chlapecké skupiny One Direction, která vznikla v průběhu britské verze hudební soutěže The X Factor. Jeho odchod zasáhl nejen fanoušky po celém světě, ale především jeho rodinu a malého syna Beara Greye Paynea, s kterým měl velmi blízký vztah.

Od chvíle, kdy se Liamovi syn Bear narodil, se umělci zcela změnil život. Tehdy se na sociálních sítích svěřil, že nikdy nebyl šťastnější a že se mu obvykle nestává, aby ztratil slova, ale malý synek mu naprosto vzal dech.

Blízký vztah

V rozhovoru pro magazín People v roce 2022 poté hudebník přiznal, že se na něj jeho syn, kterého má se zpěvačkou Cheryl Cole, dívá jako na superhrdinu a že mají velmi blízký vztah. Přestože se rodičům vztah rozpadl, se synem se Liam vždy snažil pravidelně vídat.

„Vidím ho dvakrát týdně, někdy i třikrát. Pokaždé, když ho vidím, tak se ujišťuji, že má sto procent mého času. Ujišťuji se, že nejsem na telefonu nebo se nepoflakuji někde jinde,“ uvedl hudebník před časem.

Přečtěte si: Z posledního příspěvku zesnulého zpěváka z One Direction mrazí. Odpočívej v pokoji, napsal

„Bear potřebuje ve svém životě svého tátu a jsem rád, že se na mě dívá jako na superhrdinu. Doufám také, že to tak zůstane,“ přiznal Liam Payne s tím, že se snaží skloubit profesní život tak, aby společně se synem mohli trávit co nejvíce času. Jakmile se totiž déle nevidí, tak to nesnáší dobře.

Liam Payne se měl před smrtí údajně chovat násilně:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.