Celebrity

17. října 2024 09:24

Michaela Vlčková

Před smrtí byl zahlcený problémy. Liam Payne řešil, že na něj ex poslala právníky

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

V noci na čtvrtek svět obletěla šokující zpráva o úmrtí zpěváka Liama Paynea. Hudebník, který se proslavil v chlapecké skupině One Direction, odešel ve věku pouhých 31 let. Zřítil se z balkónu hotelového pokoje v Argentině, přičemž zatím není zřejmé, zda se jednalo o nehodu či sebevraždu. Podle zdroje ze zpěvákova blízkého okolí řešil Payne v poslední době vážné problémy, které se pojily s jeho bývalou snoubenkou. Maya Henry (23) o nepříjemnostech hovořila ještě minulý týden na svém profilu na TikToku.

Do hudebního nebe odešel Liam Payne v pouhých 31 letech. O tragické události informovala zahraniční média, například TMZ, v noci na čtvrtek s tím, že Payne se měl zřítit z hotelového balkonu v Buenos Aires. Do Argentiny zavítal, aby podpořil svého blízkého přítele Nialla Horana na jeho koncertním turné. Niall a Liam byli členy populární chlapecké a dnes už nefungující kapely One Direction, ve které působil třeba také Harry Styles.

Potýkal se s problémy

Před tím, než se Liam zřítil z balkonu ve třetím patře, se potýkal s problémy spojenými s jeho bývalou snoubenkou Mayou Henry. Zdroj obeznámený se situací prozradil magazínu People, že „Payne byl naprosto přehlcený všemi právními záležitostmi týkajícími se jeho ex“.

Čtěte také: Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction. Liam Payne se zřítil ze třetího patra hotelu

Třiadvacetiletá Maya před několika dny dala právníkům pokyn, aby popové hvězdě zaslali dopis, ve kterém žádala, aby ji Payne již vícekrát nekontaktoval. Influencerka tvrdila, že ji zpěvák opakovaně kontaktoval stejně tak jako její přátele a rodinu, včetně matky Aztecy Henry, napsal deník Daily Mail.

Texaská modelka a dcera multimilionáře Thomase J. Henryho o problémech promluvila necelý týden před zpěvákovou smrtí na platformě TikTok, kde prohlásila, že ve snaze ji kontaktovat vynaložil mimořádné úsilí. „Od té doby, co jsme se rozešli, mi píše zprávy, a to nejen ze svého telefonního čísla, ale pokaždé z jiných telefonních čísel, takže nikdy nevím, odkud to přijde,“ pronesla znepokojeně.

„Vytváří si nové účty na iCloudu, aby mi mohl posílat zprávy. Vždycky je to nový zatracený účet na iCloudu. Pokaždé, když se mi nějaký objeví v telefonu, říkám si, a je to tu zase,“ popsala a doplnila, že přehlcuje její e-mailovou schránku, stejně jako tu matčinu.

Payne a Henry se poprvé objevili společně na veřejnosti v roce 2019. Randili spolu tři roky, dokonce došlo i na zasnoubení, ovšem v roce 2022 dvojice oznámila rozchod. Zpěvák po rozchodu s Henry tvořil pár s Kate Cassidy.

Podívejte se, jak zpěvák Jon Bon Jovi zachránil život ženě, která hodlala spáchat sebevraždu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.