Líbila se mu ve starých pohádkách. Nový muž Lucie Vondráčkové šel s pravdou ven

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (42) je opět zamilovaná, její srdce bije pro zápasníka MMA Zdeňka Polívku (24). Ten v prvním vyjádření pro novináře uvedl, že Lucie se mu zalíbila už jako mladá dívka ve starých pohádkách.

Lucie Vondráčková je opět šťastná a zamilovaná. Po složitém rozvodu s Tomášem Plekancem (39) a podivném vztahu s moderátorem Petrem Vojnarem (46), který připomínal více spolupráci než nějaké erotické pnutí, našla Lucie oporu v tvrdém chasníkovi! Její srdce si podmanil zápasník MMA Zdeněk Polívka.

„Když jsem se vrátil z tréninkového kempu, tak se doslova strhla lavina zájmu o mé soukromí, a i když se někomu mohu zdát jako exhibicionista, tak si své soukromí hlídám a o nějakou pozornost věru nestojím, kor 14 dní před mým velkým zápasem,“ uvedl zápasník pro magazín Showtime na začátku října s tím, že se nechce k soukromí zatím detailně vyjadřovat.

Nechci být známý jako ten od Vondráčkové, říká zápasník

„Hlavně chci být známý jako zápasník, ne jako něčí partner nebo přítel,“ uvedl mladý bijec pro Super.cz o dva dny později a dodal, že Vondráčková se mu zalíbila už jako mladá herečka v různých pohádkách.

„Opravdu silně na mě zapůsobila ve filmu Kvaska. A její hudební tvorbu jsem také znal, i když jsem více fanouškem tvrdší hudby,“ dodal Polívka s tím, že jako malý si na VHS kazetách rád pouštěl také pohádky Víla Arnoštka nebo Šmankote, babičko, čaruj. V posledně jmenované pohádce bylo Lucii Vondráčkové pouhých osmnáct let.

V dubnu letošního roku Lucie Vondráčková oznámila rozchod s Petrem Vojnarem. Pro pořad Povídej se svěřila, že být single jí vyhovuje a nového partnera prý ani nehledá. Objevily se ale spekulace, že určitě někoho má. Polívka nyní potvrdil, že spekulace se přetavily v reálné informace.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.