Líbila se mu ve starých pohádkách. Nový muž Lucie Vondráčkové šel s pravdou ven

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (42) je opět zamilovaná, její srdce bije pro zápasníka MMA Zdeňka Polívku (24). Ten v prvním vyjádření pro novináře uvedl, že Lucie se mu zalíbila už jako mladá dívka ve starých pohádkách.

Lucie Vondráčková je opět šťastná a zamilovaná. Po složitém rozvodu s Tomášem Plekancem (39) a podivném vztahu s moderátorem Petrem Vojnarem (46), který připomínal více spolupráci než nějaké erotické pnutí, našla Lucie oporu v tvrdém chasníkovi! Její srdce si podmanil zápasník MMA Zdeněk Polívka.

„Když jsem se vrátil z tréninkového kempu, tak se doslova strhla lavina zájmu o mé soukromí, a i když se někomu mohu zdát jako exhibicionista, tak si své soukromí hlídám a o nějakou pozornost věru nestojím, kor 14 dní před mým velkým zápasem,“ uvedl zápasník pro magazín Showtime na začátku října s tím, že se nechce k soukromí zatím detailně vyjadřovat.

Nechci být známý jako ten od Vondráčkové, říká zápasník

„Hlavně chci být známý jako zápasník, ne jako něčí partner nebo přítel,“ uvedl mladý bijec pro Super.cz o dva dny později a dodal, že Vondráčková se mu zalíbila už jako mladá herečka v různých pohádkách.

„Opravdu silně na mě zapůsobila ve filmu Kvaska. A její hudební tvorbu jsem také znal, i když jsem více fanouškem tvrdší hudby,“ dodal Polívka s tím, že jako malý si na VHS kazetách rád pouštěl také pohádky Víla Arnoštka nebo Šmankote, babičko, čaruj. V posledně jmenované pohádce bylo Lucii Vondráčkové pouhých osmnáct let.

V dubnu letošního roku Lucie Vondráčková oznámila rozchod s Petrem Vojnarem. Pro pořad Povídej se svěřila, že být single jí vyhovuje a nového partnera prý ani nehledá. Objevily se ale spekulace, že určitě někoho má. Polívka nyní potvrdil, že spekulace se přetavily v reálné informace.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.