Celebrity

14. září 2024 07:00

Eliška Reiglová

Lise Niemi nadávali, že se znovu vdala. Duch Swayzeho jí ale svatbu prý posvětil

Patrickovi Swayzemu bylo pouhých 57 let, když přesně před 15 lety prohrál boj s rakovinou slinivky. Lisa Niemi (68), kterou si vzal v roce 1975, byla tou dobou po jeho boku. O pět let později se znovu provdala a na její bedra se snesla kritika, že si něco takového dovolila. Podle ní ji ale duch zesnulého muže navštívil ve snu, aby svatbě požehnal.

Spisovatelka, choreografka a tanečnice Lisa Niemi si Patricka Swayzeho vzala, když jí nebylo ještě ani 20 let. Byl její životní láskou, i když nejednou přiznala, že soužití s ním bylo občas náročné. Byla mu oporou v době, kdy mu byla diagnostikována agresivní rakovina slinivky. Následně ho také držela za ruku na smrtelné posteli.

Nenávistné projevy

Niemi to s veřejností nikdy neměla úplně jednoduché. Swayze byl miláčkem žen a mnoho z nich jí závidělo, že si za manželku vybral právě ji. Obzvláště poté, co se Hříšný tanec stal velkým trhákem. Kolovaly například spekulace o tom, že herec je v manželství týraný. Proto se moc nedivila tomu, že když se znovu provdala, lidé jí nadávali a kritizovali ji.

„Nechápali, jak jsem si mohla dovolit se znovu vdát. Někteří dost zarytí fanoušci Patricka si myslí, že jsem zlá, prostě mě nemají rádi, protože jsem za něj byla vdaná. Snášela se na mě opravdu velká spousta kritiky, ale člověk se naučí se s tím vypořádat a jít dál,“ řekla Lisa Niemi v podcastu Amy and T.J.

Čtěte také: Má jedinou fotku a policii uniká 20 let. Vypadá jako Swayze, píší lidé o muži z Ostravy

Kdyby ale tvrdila, že se nikdy nechtěla ohradit, lhala by. „Tolikrát jsem byla v pokušení říct: ‚Hele, holka, postav se na moje místo, povídej mi o tom. Jen do toho, řekni mi, že jen proto, že jsem přišla o manžela, už ho nemiluju.‘ Takhle jsem to viděla. Jak tohle někdo může říct? Je to směšné,“ objasnila.

Požehnání od ducha

Až když Lise vstoupil do života její nynější manžel Albert DePrisco, uvědomila si, jak osaměle se vlastně od smrti Patricka Swayzeho cítila. Sama sobě nalhávala, že nepociťuje osamělost, nýbrž že se stále vyrovnává s bolestnou ztrátou. Když pak přišla žádost o ruku, váhala. Jasno jí v této záležitosti udělal až sen, o němž tvrdí, že ji v něm duch Patricka navštívil, aby jí požehnal.

„Přišel ke mně a objal mě. Řekla jsem mu: ‚Teď si Alberta nemůžu vzít, protože jsi zpátky.‘ A on se na mě jen podíval. Jeho slova, která mě napadla, byla: ‚Vím, že mě miluješ.‘ Jako by mi dával najevo, že to nic nemění na tom, co k sobě cítíme, že to nic nemění na našem vztahu,“ popsala Lisa Niemi, jak její sen vypadal.

Slavná choreografka dodala, že přestože Patrick Swayze už není na tomto světě fyzicky přítomen, jejich vztah nadále trvá a její láska vůči němu ani v nejmenším neochladla. Těchto citů si je vědom i její nynější manžel, který se dle jejích slov ani v nejmenším nesnaží herce nahradit. Vyplnil ale prázdnotu, kterou Niemi pociťovala.

Pamatujete si nejslavnější film Patricka Swayzeho?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.