Celebrity

28. srpna 2023 15:50

Eliška Reiglová

Lucie Hadašová je trojnásobnou maminkou. Na svět po dvou dcerách přivedla syna

Hokejová legenda Jaroslav Bednář a jeho manželka Lucie Hadašová v květnu letošního roku oznámili, že čekají třetího potomka. Nyní modelka na sociálních sítích informovala, že jejich už přišel na svět. Učinila tak prostřednictvím snímku pyšného tatínka s novorozeným synem v náruči.

Vypadá to, že za pár let bude mít český národní tým hokejovou posilu. Jaroslav Bednář, s nímž má Lucie Hadašová už dvě dcery, se na syna velmi těšil. Doma už totiž nebude čelit takové dívčí přesile. Hokejista ani jeho druhá polovička třetí miminko neplánovali, radost z těhotenství ale přesto měli obrovskou. Nyní už je chlapeček s nimi.

Čtěte také: Myslivcová dala synovi jméno Derian. Celebrity mají i Rumii, Tristana či Enolu

„Bude to kluk. Měl jsem obrovskou radost. Jsme strašně rádi, že se k nám štěstí zase otočilo. A momentálně žijeme v takové euforii,“ svěřil se před časem v Showtimu pyšný otec, který s Hadašovou žije od léta 2009. Mají spolu dvě dcery – Denisu (*2010) a Vanessu (*2014).

„Přiznám se, že jsem vůbec nechtěl vědět, co čekáme a co se nám narodí. My máme tak super holky, které si teď užívám, takže ve finále bylo úplně jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Ano, mám radost, že to bude kluk, ale pro nás bylo podstatné, aby miminko bylo zdravé a dělalo nám radost,“ vysvětlil hokejista pár měsíců předtím, než se chlapeček narodil.

Mohlo by vás zajímat: Dominátor v zápřahu. Haška prohání dvouletý syn, partnerka i politické ambice

Pyšná trojnásobná maminka Hadašová se radostnou novinkou pochlubila ve stories na Instagramu, kde sdílela snímek manžela spolu s novorozeným synkem. Jejich krásná rodina se tak rozrostla o dalšího člena.

Takto se Jaroslav Bednář těšil na miminko:

Sdílejte článek
Štítky matka syn těhotenství otec rodiče Jaroslav Bednář Lucie Hadašová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.