Celebrity

26. března 2024 12:04

Vanesa Havlíková

Lucie Ptáčková se po porodu vrátila zpět k mikrofonu. Manžel funguje skvěle, říká

Moderátorka CNN Prima NEWS Lucie Ptáčková (31) se teprve nedávno loučila s televizními diváky, aby nastoupila do vytoužené role maminky. Netrvalo to ale dlouho a opět se postavila za mikrofon.

Moderátorka CNN Prima NEWS Lucie Ptáčková (31) se začátkem roku stala maminkou. Po náročné cestě za otěhotněním společně s partnerem Dominikem Ptáčkem přivítali na svět vysněného chlapečka. Netrvalo dlouho a sympatická blondýnka se již vrátila zpět k pracovním povinnostem.

Čtěte také: Živote, děkuju, napsala Lucie Ptáčková k snímku novorozeného syna. Teď si užívá gratulace

Šestý ročník galavečera Spolu na draka v Obecním domě, který pomáhá dětem i dospělým se vzácným genetickým onemocněním SMA, tedy Spinální muskulární atrofií, je pro ni totiž srdeční záležitostí.

„Galavečer jsem moderovala podruhé a už minulý rok mě nadchla výjimečná atmosféra. Není to strojená benefiční akce, naopak - je o radosti, smíchu, i naději, protože léčba SMA jde progresivně dopředu. Ta lehkost, se kterou lidé s tímto onemocněním svůj nelehký osud berou, otevírá oči a uzemňuje. Mám radost, že i letos hosté protančili střevíce i kola vozíků,“ řekla moderátorka zpravodajství CNN Prima NEWS, která se poslední měsíce věnuje především celodenní péči o novorozeného syna.

Přečtěte si: Eva Perkausová oslavila třicítku. Od manžela dostala luxusní auto za několik milionů

Do péče o syna se zapojuje celá rodina

První moderování od porodu bylo unikátní hned v několika rovinách. Partnerem na podiu byl Lucii její bratr Daniel a zkušená moderátorka nevystoupila v bezpečí a zázemí své zpravodajské televize, ale naživo a mezi mnoha lidmi. Jak zvládla první odloučení od miminka?

„Mám štěstí, protože do péče o syna se od začátku nadšeně zapojuje celá rodina z obou stran. O tom, jak skvěle funguje manžel ani nemluvím. Díky nim všem si můžu už takhle brzy po porodu připomínat, kým jsem byla, než jsem se stala mámou a co se budu s tou nejkrásnější životní rolí snažit skloubit, snad brzy i v mém “druhém doma“ na CNN Prima NEWS,“ uvedla novopečená maminka.

„Po tříměsíční pauze mě rozhodně potěšilo, že s moderováním je to jako s jízdou na kole - nezapomenete to. Letos jsem si s sebou do Obecního domu sice nově přibalila odsávačku a stahovací prádlo, ale stejně jako minulý rok jsem myslela na udržitelnost a s radostí oblékla šaty z druhé ruky,” objasnila s tím, že pro ni byl večer výjimečný ještě v tom, že ho moderovala společně s bratrem Danielem Hrdličkou, který je zpěvák a frontman kapely Pilot.

Také moderátorka Eva Perkausová se začátkem roku stala dvojnásobnou maminkou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.