Celebrity

16. března 2023 15:50

Vanesa Havlíková

Moderátorka Ptáčková vynesla šaty z druhé ruky. Kolik stály a co dalšího má v šatníku

Lucii Ptáčkovou (30) můžete znát jako moderátorku denního zpravodajství či zahraničních speciálů z Bruselu a Štrasburku na CNN Prima News. V sobotu 11. března se krásná televizní moderátorka stala také průvodkyní charitativního Galavečera na Draka v Obecním domě a běžné zpravodajské kostýmky vyměnila za šaty „s příběhem“.

Lucii diváci na televizní obrazovce ve zpravodajství mohou vídat především v pouzdrových šatech a slušivých kostýmcích. Na benefiční galavečer, kterým hosty provázela, tentokrát oblékla šaty poněkud netradiční. Jakou róbu moderátorka zvolila?

„Jsou to šaty z druhé ruky, zakoupené na platformě Vinted. Kostymér CNN Prima NEWS Jan Bán, který nás do vysílání obléká a zná i můj civilní, převážně minimalistický šatník, poznamenal, že by si nikdy nemyslel, že něco takového obléknu. Ale když jsem je našla, řekla jsem si, ať se taky jednou ‚práší za kočárem'. Tohle třpytivé vystoupení ze svého „charakteru“ jsem si na jeden večer moc užila,“ okomentovala moderátorka pro ni netradiční róbu.

Přečtěte si také: Přestřelka na sítích. Moderátorka se pohádala se Štíbrovou kvůli filtrům na Instagramu

Lucie Ptáčková se nebrání nákupům v second handech

Jaký byl tedy hlavní důvod, proč se moderátorka rozhodla pro šaty z druhé ruky? „Už několik let se snažím nakupovat s rozvahou a myslet při tom především na etické aspekty rychlé módy,“ vysvětlila.

„Nepodléhám trendům. Pokud nakupuji nové oblečení, tak volím kvalitní materiály a šatník jimi doplňuji postupně. V mezičase si užívám v second handech, kde si dovolím občas i ‚ulítnout' a úlovek pak poslat zase dál do světa,“ dodala s tím, že zmiňované šaty koupila za necelé dva tisíce a i se zúžením celková cena vyšla na méně, než kdyby si šaty zapůjčila v salonu.

Lucie byla s výběrem róby velmi spokojená a cítila se v ní opravdu skvěle. Jak se líbily třpytivé šaty okolí? „Kamarádky byly nadšené, manžel řekl: „Pěkný.“ Jsem ráda, že když mu tisíc perel a flitrů téměř vypálilo zrak, pochopil, že musí napnout síly a reagovat. A prošly i u mého největšího a nejupřímnějšího kritika – mojí maminky.“

Podívejte se na módu z nedávné prezidentské inaugurace:

Mohlo by vás zajímat: Máte plný šatník a stále nic na sebe? Chybí vám tyto základní kousky za hubičku

Kolik Lucie utrácí za běžné oblečení?

„Za oblečení teď utrácím rozhodně méně než v dobách, kdy největší rauš představoval výlet do nákupního centra a lov nekvalitních módních výstřelků v obchodech s rychlou módou. Balanc v podobě pár dražších kousků s oblečením ze second handů mi maximálně vyhovuje. Nedávno jsem si udělala radost kvalitní kabelkou, kterou plánuju nosit minimálně do padesáti – také z druhé ruky,“ podělila se o informace ohledně dalšího zajímavého úlovku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.