Lucie Šlégr se vrací do práce. Manžel ji nyní bude poslouchat víc než obvykle

Lucie Šlégrová o nové práci

Modelka Lucie Šlégr (oficiálně nepoužívá tvar Šlégrová) končí mateřskou dovolenou a od července nastupuje do zcela nového zaměstnání. Jak skloubí práci s dětmi a co na to říká její manžel Jiří Šlégr, prozradila v exkluzivním rozhovoru pro web Prima Ženy během filmového festivalu v Karlových Varech.

S Lucií jsme se potkali na filmovém festivalu v Karlových Varech, na který zavítala společně s manželem Jiřím Šlégrem. „Jsme tady pokaždé na pár dní a snažíme se stihnout jak filmy, tak setkání s přáteli, ale i nějaké schůzky a další akce. Musím uznat, že je to časově vždy velmi náročné a letos ještě o něco více, protože zítra odjíždíme na dovolenou,“ prozradila na úvod povídání pro web Prima Ženy.

Po Varech vyrazí na vodu

A na jakou dovolenou se Lucie chystá? „Každý rok na začátku července vyrážíme pryč. Tentokrát jedeme s dětmi sjíždět vodu. Vary ale vždycky stihneme, protože je to tady moc krásný. Jsme tady jen s manželem, ale filmy letos bohužel nestihneme.“

Čtěte také: Dara Rolins vyvedla půvabnou dceru: Byl to spontánní nápad. Nejprve se ostýchala

Letošní dovolenou musela rodina zvládnout už začátkem prázdnin, protože Lucii už 10. července čeká zcela nová životní zkušenost. „Už 10. července nastupuji po mateřské dovolené do nového zaměstnaní. Budu pracovat jako zprávařka v rádiu. Pro mě to bude zcela nová životní etapa, ale velmi se na to těším,“ prozradila modelka, kam její pracovní kroky povedou.

Nová práce byla pro modelku překvapením

„Občas když věci neplánujete, tak to přijde samo. Šla jsem na pohovor a za tři dny bylo rozhodnuto. Bylo to velké překvapení pro obě strany,“ dodala.

A jak manželka slavného hokejisty skloubí osobní život s tím profesním? „S hlídáním nejmladšího syna bude pomáhat celá rodina, moje maminka už nyní velmi pomáhá. Budeme se muset všichni snažit, abych do práce mohla chodit v takovém rozmezí, v kterém bych potřebovala,“ prozradila pro Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Mahulena Bočanová ve Varech vyvedla přítele: Velký návrat ke staré lásce

Jiří Šlégr bude nově manželku poslouchat víc než obvykle

A co na to říká sám Jiří Šlégr? „Manžel je moc rád, ve všem se navzájem podporujeme, máme se rádi a jsme rádi, když každý z nás dělá to, co ho baví a naplňuje,“ uvedla s úsměvem okouzlující dáma.

Podívejte se také na rozhovor s Kristýnou Schickovou:

„V rádiu mě bude poslouchat určitě, ale v životě se mi ještě nepodařilo, aby mě muži obecně poslouchali. Ani ty děti mě nechtějí poslouchat,“ doplnila s nadsázkou v hlase a bylo na ní vidět, že pobyt v Karlových Varech jí do žil nalil plno nové energie.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.