Celebrity

27. května 2023 05:30

David Laštovka

Luděk Sobota randil s Rottrovou i Vondráčkovou. Po letech manželství zjistil, že syn není jeho

TOP STAR magazín 2017 (21) - Luděk Sobota a syn Ladislav Sobota

Herec Luděk Sobota, který slaví osmdesáté narozeniny, v mládí rozhodně nebyl žádné neviňátko. Přízeň fanynek si dokázal náležitě užívat. Mezi jeho lásky patřilo i několik velmi slavných žen. V citech a vztazích se ale několikrát také velmi spálil.

Poprvé se Luděk Sobota ženil už v osmnácti letech. Nikoliv, že by chtěl, ale protože musel. Jeho tehdejší partnerka Jana mu totiž oznámila, že spolu čekají miminko. Po svatbě se jim pak narodilo druhé dítě, syn Robert. Až po letech herec zjistil, že první dítě, „syn“ Pavel, není jeho. „Divné bylo, že prvního kluka, který mi vůbec nebyl podobný, žena přede mnou jako by schovávala k rodičům. Vrtalo mi to hlavou, jednou jsem se opil a uhodil na ni, že kluk není můj. Přiznala to,“ svěřil se v rozhovoru pro Téma.

Se „synem“ Pavlem už se nestýká

Jak se ukázalo, dítě měla se ženatým inženýrem a na něj to jen hodila, aby nezůstala svobodnou maminkou. Po rozvodu s Janou herec s Pavlem v kontaktu nezůstal. „Nestýkáme se. Já jsem mu to před lety v dopise celé napsal. Že to pro mě bylo dost otřesné zjištění, že není můj syn. A ať se na mě nezlobí, že to tak je,“ poznamenal Luděk Sobota. Se svým synem Robertem z prvního manželství, který pracuje jako novinář, se vídá pravidelně a mají spolu velmi hezký vztah.

Mohlo by vás zajímat: Luděk Sobota bydlí v prvorepublikové vile na pražských Malvazinkách. Splnil si svůj dětský sen

Tisíc žen v posteli

Během natáčení hudební komedie Jen ho nechte, ať se bojí se Luděk Sobota zamiloval do zpěvačky Heleny Vondráčkové. Byla to velká láska. Dokonce jeden druhého představil svým rodičům. Jejich vztah trval zhruba půl roku, rozešli se ovšem v dobrém.

Krátký románek prožil herec také se zpěvačkou Marií Rottrovou, s níž se poznal při práci na slovenském filmovém muzikálu Neberte nám princeznu. A dokonce i s Dagmar Patrasovou. „Ženy se mi vždycky líbily. Někde psali, že jsem jich měl snad tisíc. Nevím. Nikdy jsem to nepočítal. Bylo jich hodně, to přiznávám. S Helenou (Vondráčkovou, pozn. red.) to byl kratší vztah, taky s Dádou (Patrasovou, pozn. red.). S jinými to bylo třeba jen na jednou noc. To už je ale všechno minulost,“ prozradil s úsměvem redaktorovi Prima Ženy.

Přečtěte si také: Marie Rottrová otevřeně řekla, že přestala řešit, kolik jí zbývá času

Syn se ucházel o post Muže roku

Životní lásku, o osmnáct let mladší Adrianu, poznal při natáčení hudební komedie Hodinářova svatební cesta korálovým mořem. Zatímco on měl hlavní roli, Adriana tam v rámci praxe na filmové škole dělala klapku. Brali se v roce 1981 a jsou spolu šťastní dodnes. V manželství se jim narodil syn Ladislav, který zkoušel štěstí na castingu soutěže Muž roku. Jeho největší zálibou je sport, pracuje jako tenisový trenér. Jak vypadá, můžete vidět ve videu v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.