Astročlánky

12. června 2024 05:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 12. června 2024: S láskou pečujte o své srdce a vztahy

Probuďte v sobě lásku s energií Lva. Ve dnech Panny zapomeňte na kritiku a pochvalte sebe i ostatní. Váhy vás jemně posunou k rovnováze a harmonii. Jak bude působit Měsíc na tělo a duši v tomto týdnu?

12. 6. - Lev

Luna putuje ve znamení Lva a ovlivňuje krevní oběh, záda, srdce, bránici a arterii. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Pečujte o své srdíčko s velkou úctou a láskou. Rozjasněte svůj život humorem a dobrou náladou, když přidáte dostatek pohybu, uděláte pro své srdce mnoho prospěšného. Zastřihněte konečky vlasů a dopřejte jim výživu. Sbírejte bylinky na posílení srdce a usušte je na zimu.

Mohlo by vás zajímat: Červnu podle numerologie vládne pětka: Přichází změny v práci i v osobním životě

Oslavujte lásku

Ve dnech Lva je zapotřebí obrnit se trpělivostí a láskou. Pamatujte, když budete tlačit na pilu, výsledek bude katastrofální. Dopřejte si dostatek času, nespěchejte a buďte tolerantní k těm, kteří nestíhají vaše tempo. Nezůstávejte sami, pobývejte v dobré společnosti. Naplánujte program, výlety, horské túry a zaměřte se na tajemné hrady, které ve vás probudí mnoho krásných emocí i vzpomínek. Oslavujte, bavte se, váš život dostane zcela jiný rozměr. Polechtejte smíchem bránici a od srdce se zasmějte. Víte, že smích je cesta ke zdraví? Nejlepším lékem je úsměv, udělat si srandu ze sebe, je již mistrovský kousek. Zkuste to někdy a uvidíte, jaké zázraky se začnou odehrávat. Co nejvíc škodí srdíčku? Nenávist, závist, dlouhodobý stres, špatná životospráva a nedostatek pohybu.

13. - 14. 6. - Panna

Luna putuje ve znamení Panny, zvláštní síla působí na trávicí orgány, slezinu a slinivku břišní. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Nasbírejte čerstvé bylinky a proplachujte tělo vlažným čajem. Pokud vás trápí zažívací potíže, bylinky vám pomohou uklidnit rozbouřené orgány. Odlehčete jídelníček, myslete pozitivně a buďte sami se sebou spokojení.

Čtěte také: Horoskop lásky na červen 2024: Vodnáře čeká nová láska, Blížence překvapení

Místo kritiky zkuste pochvalu

Vnímáte rozdíly, jak se cítíte, když vás někdo zkritizuje, a jak se cítíte, když vás pochválí? Kritika probouzí mnoho nepříjemných emocí, což samozřejmě platí také v případě, že se neustále peskujete sami. Místo kritických slov chvalte sebe a pochvalte ostatní. Děti se mnohem lépe vyvíjí a prospívají v láskyplném prostředí. Tam, kde není vlídné slovo, dítě chřadne a uzavírá se do sebe. Probuďte své vnitřní dítě, obejměte ho, pochvalte a řekněte, jak moc ho milujete. Rozhlédněte se kolem sebe a oceňte maličkosti, které jsou pro vás samozřejmostí. Věnujte se svým zájmům a udělejte si život příjemný. Na závěr dne relaxujte ve vaně a vyživujte tělo i duši.

15. - 17. 6. - Váhy

Luna putuje ve znamení Váhy a její síla působí na oblast kyčlí, močového měchýře a ledvin. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Rovnováha, harmonie a jemnost ovládnou následující dny. Pečujte o sebe s velkou láskou, nechte se rozmazlovat a hýčkat v salonu krásy.

Pečujte o vztahy a nezapomínejte na sebe

Můžete se těšit na velmi příjemné a harmonické dny. Vydejte se do víru města, navštivte koncert, výstavu nebo rozkvetlý park, který vás okouzlí vůní rostlin a květin. Nezůstávejte sami, o dobrou náladu nebude nouze. Podpořte správnou činnost ledvin, dostatečným přísunem tekutin. Dejte si záležet na výběru jídla a zvolte raději odlehčenou stravu. Budete se cítit lépe. Nezapomínejte na sebe, ale ani na ostatní a překvapte je malým dárkem.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Mariášové karty na červen:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.