Astročlánky

17. července 2024 05:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 17. července 2024: Nepodléhejte pocitům méněcennosti

Luna ve Štíru může způsobit zmatek ve vztazích a touhách. Hlavu vyčistíte se Střelcem v bazénu a při vodních aktivitách. Kozoroh hlídá pýchu a Vodnář odkrývá tajemství našich předků. Jak víc pečovat o tělo a duši podle vlivu Měsíce?

17. 7. - Štír

Luna putuje ve znamení Štíra, neexistuje další znamení, které tak intenzivně působí na pohlavní orgány a močovody, jako toto znamení. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Využijte sexuální energii správným směrem

Velmi často mohou lidé podlehnout snění a tužbám. Proto je dobré využít energii Štíra co nejlépe. Buďte v harmonii a prožívejte radostné dny bez očekávání a chtění měnit cokoliv na sílu. Skvěle se navazují vztahy. Dny přejí partnerským kontaktům a jsou nabité energií, která přináší příznivé sexuální kontakty. Pamatujte, nikdy nedělejte ostatním to, co byste sami nechtěli, aby dělali vám. Jestliže nezvládnete energii využívat správně, život vás omezí a zastaví. Pečujte o své tělo a nezneužívejte dary, které jste dostali do vínku.

18. - 19. 7. - Střelec

Luna putuje ve znamení Střelce a jeho síla velmi intenzivně působí na stehna, páteř, křížovou kost a boky. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Přečtěte si: Znamení, která se bojí zamilovat: Panny a Štíři mají strach ze zrady a zklamání

Život je takový, jaký si ho uděláte

Události těchto dnů zrcadlí komplexy méněcennosti. Nepodceňujte se a zabývejte se sami sebou. Je důležité kontrolovat myšlenky, pomáhat ostatním lidem, protože tak nastavujete zrcadlo i ostatním bytostem. Je možné, že vám do cesty budou kladeny překážky, které musíte překonat. Pečujte o své tělo, zajděte na masáž, velmi prospěšné je také plavání a cvičení ve vodě.

20. - 21. 7. - Kozoroh

Luna putuje ve znamení Kozoroha, síla v tyto dny působí na celou kostru, kolena a také pokožku. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou mistři svádění: Jen těžko se odolává Lvům a Štírům

Zapomeňte na pýchu a buďte vděční

Špatné využívání energie může vést k zablokování srdeční čakry. Pokud dlouhodobě nežijete v harmonii a kladete odpor jakékoliv situaci, která vám není příjemná, může se vám zablokovat šíje, horní část zad, břicho a lopatky. Pokud máte pocit, že vám tíha celého světa leží na zádech, znamená to, že energii nevyužíváte správně. Přijměte život takový, jaký je, a úleva přijde velmi brzy. Pečujte o své tělo, zajděte na masáž, pedikúru, manikúru a dovolte si odpočívat.

22. - 23. 7. - Vodnář

Luna putuje ve znamení Vodnáře, energie v tyto dny velmi intenzivně působí na bérce, kotníky, paty, lýtka, holeně a křečové žíly. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně.  Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu, která milují cestování: Střelci a Vodnáři touží poznat svět

Věnujte pozornost svým pocitům

Energie Vodnáře vám pomůže pochopit vaše pocity, zjistíte, co je pro vás správné, a co naopak není. Podle pradávných knih se v tyto dny nemají dělat prudké pohyby a ohýbat se. Prý se může otevřít hadí síla a způsobit nepřipraveným bytostem problémy. Můžete vyvětrat dům, sklep, skleník, půdu a rozproudit tak energii. Pokud máte plný šatník, zbavte se starého a udělejte místo pro nové.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Týden podle výkladu karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.