Astročlánky

28. srpna 2024 06:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 28. srpna 2024: Odlehčete jídelníček a pohlídejte si žárlivost

Energie Blíženců naplno probouzí smysly a vybízí k uvolnění a zábavě. S Rakem odlehčete jídelníček a také vztahy, které vás svazují a brzdí. Je dobré pohlídat si žárlivost a dopřát volnost sobě i ostatním. Srdce a láska Lva rozžhaví letní dny a umocní touhu milovat naplno. Jak dál můžete pečovat o tělo a duši podle vlivu Měsíce?

28. 8. - Blíženci

Luna putuje ve znamení Blíženců a ovlivňuje ramena, z části plíce, dech, paže a ruce. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně.  Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Pořádně se uvolněte a rozdýchejte plíce hned, jak vstanete z postele. Nadechujte, vydechujte, protáhněte tělo a nezapomeňte na jeden pořádný úsměv, který rozzáří nejen vás, ale i ostatní.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na září: Štíři si užijí spoustu lásky, Lvi mohou v práci povýšit

Randěte a navazujte nové vztahy

Energie Blíženců je jako voňavá louka, na které poletují motýli a kvetou rozmanité rostliny. Vyberte si vůni, která vám dělá dobře a jemně vibruje s vaším rozpoložením. Citliví jedinci mohou ve vzduchu vnímat vůni levandule a tymiánu, které uklidňují a posilují city i emoce. Jste sami, je vám smutno a toužíte po své spřízněné duši? Randěte, seznamujte se a buďte otevření všem možnostem, které k vám proudí ze všech směrů. Máte šanci navázat velmi krásné a trvalé vztahy.

29. - 30. 8. - Rak

Luna putuje ve znamení Raka a ovlivňuje játra, žlučník, žaludek, hruď, plíce a průdušky. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Odlehčete jídelníček a zjemněte emoce a myšlenky. Nezapomínejte, každá myšlenka vyživuje tělo a mysl, stejně jako potrava, kterou krmíte své tělo. Stravujte se jemně, lehce a zdravěji než v ostatní dny. Vaše nálada bude mnohem lepší a veselejší.

Čtěte také: Znamení, která šíří pozitivitu: S Beranem a Střelcem se budete cítit dobře

Pozor na přecitlivělost a žárlivost

Uvolněte se a nechtějte nikoho vlastnit, každý má právo být svobodný a rozhodovat se na základě svých pocitů. Pokud toužíte mít životy dětí, partnerů nebo jiných bytostí pod kontrolou, věřte, že je od sebe časem odeženete. Raději si v klidu promluvte, vyjasněte nedorozumění a navrhněte společné řešení. Jestli vás trápí problémy se zažíváním, zamyslete se, kdo nebo co vám dlouhodobě leží v žaludku a odstraňte příčinu. Na cestu si raději přibalte deštník, přeháňky nebo mrholení jsou velmi časté.

31. 8. - 2. 9. - Lev

Luna putuje ve znamení Lva a ovlivňuje krevní oběh, záda, srdce, bránici a arterii. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně.  Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Ohnivé dny Lva bývají velmi teplé a suché. Motto těchto dnů zní: Naslouchejte a žijte srdcem!

Přečtěte si: Znamení, která zvládají chaos: Štíři i Střelci umí zmatek využít ve svůj prospěch

Nastává skvělý čas na letní flirtování

Jestli jste sami a toužíte prožít letní lásku nebo dobrodružství, máte skvělou příležitost potkat podobně naladěné bytosti a věřte, že to mezi vámi pořádně zajiskří. Pokud toužíte po zklidnění těla i mysli, zajděte na masáž a nechte se hýčkat. Vyzkoušejte vůni éterických olejíčků, které vás uklidní a utěší bolavé srdce. Ohnivá a láskyplná vůně podtrhuje energie Lva. Sáhněte po skořici, pomeranči nebo jemně nasávejte vůni tropického ovoce. Nechte se unášet do říše nevědomí a oddávejte se snění.

Horoskop na září:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.