Móda a krása

22. února 2023 09:30

Komerční sdělení

Máme pro vás první sérum se samoomlazujícím účinkem!

Perpetuum proti vráskám? To je bio omlazující sérum Pure District z kolekce Pure Shopping!

Ukažte na ženu, která netouží po mladistvě vyhlížející pleti. Pevné a bez vrásek. Ty, které stárnutí přijímají se vším všudy, tedy s povadlou pletí a vráskami, rozhodně jsou v menšině. A většině nezbývá nic jiného, než se o svou pleť starat. Dobrou zprávou je, že to jde. Výskyt vrásek lze, když ne přímo eliminovat, tak jej alespoň minimalizovat.

Kosmetické perpetuum existuje!

Co byste řekli takovému séru se samoomlazujícím účinkem, které funguje jako jakési kosmetické perpetuum? Tedy čím déle ho používáte, tím více mládnete? Takové totiž je anti-age sérum proti vráskám PERPETUUM z portfolia značky Pure District.

Konec stárnutí a začátek mládnutí

Omlazující sérum PERPETUUM z kolekce Pure Shoping je přímo nadupané látkami, které zastavují stárnutí a zároveň nutí pleť mládnout. Listy čajovníku čínského, zázvoru a fermentovaných laktobacilů se samoomlazujícími účinky. Dále obsahuje kyselinu polyglutamovou zajišťující dokonalou hydrataci pleti a její následné samozavlažování, a speciálně zmenšenou molekulu kyseliny hayaluronové s extrémně vysokou vstřebatelností, která vypíná vrásky a aktivuje produkci kolagenu. Obě tyto látky jsou v anti-agingové kosmetické naprosto nezbytné.

Opravdu komplexní sérum

Dalšími složkami v séru jsou hexapeptid chránící před UV zářením včetně modrého světelného spektra z monitorů. Díky tomu zastavuje stárnutí a vznik vrásek způsobených UV zářením. Hexapeptid 12 pak stimuluje produkci elastinu, skvalan zajišťuje hebkost pleti a SILK POWDER účinek všech výše zmíněných složek znásobuje

Mladší a krásnější

Jak jistě uznáte, bio sérum PERPETUUM je doslova komplexní a troufáme si říci, že podobné složení na trhu nenajdete. Proto také jeho název, který v překladu znamená nikdy nekončící proces. Čím dříve ho zahájíte, tím dříve se dostaví výsledky. Budete mladší a krásnější. Sérum je k dostání na e-shopu Puredistrict.cz.

Sdílejte článek
Štítky stárnutí kyselina omlazení omlazení pleti vrásky anti age pleťové sérum ultrafialové záření Pure District PERPETUUM Pure Shoping

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.