Manžela Christine Quinn ze známé reality show zatkla policie. Taškou s lahvemi zranil syna

Christine Quinn se proslavila především jako úspěšná makléřka z Hollywoodu ve známé reality show Selling Sunset. Na první pohled se zdálo, že má tahle žena všechno – krásu, úspěch, peníze i harmonickou rodinu. Nyní je ale zřejmě všechno jinak. Jejího manžela Christiana Dumonteta zatkla policie za domácí násilí.

Příběh Christine Quinn připomínal pohádku. Ačkoliv se při natáčení úspěšné reality show dlouhonohá blondýna jevila spíše jako ostrá břitva, která nesedla úplně každému, jedno se jí upřít nedalo – šla si tvrdě za úspěchem a v práci se projevovala jako naprostá profesionálka, jež má jasno v tom, co chce. Její život vypadal, zvláště co se materiální stránky týče, na první pohled pohádkově. V jedné z posledních sérií této show se provdala za svého pana božského, úspěšného podnikatele Christiana Dumonteta.

Mohlo by vás zajímat: Lela obvinila Vémolu z domácího násilí. Zbil mě i s miminem v náručí, tvrdí

Společně pak cestovali po světě a sociální sítě zaplavovala jedna fotka luxusního stylu života za druhou. Plavili se spolu na lodi, létali do exotických krajin a zkrátka si užívali zamilovaného období. Poté přišlo těhotenství a narození syna. Od svatby, která se konala v roce 2019, uplynulo několik let a rodinná idylka se následně změnila v peklo.

Domácí násilí

Podle informací webu CNN měl manžel Christine při jedné z hádek vzít tašku se skleněnými lahvemi a hodit ji po ní. Jenomže minul a těžký předmět zasáhl jejich malého syna, který kvůli tomu skončil se zraněním v nemocnici. Policie poté v domě zasahovala i podruhé, a to ve středu kvůli údajnému porušení omezovacího příkazu. V tomto případě však strážníky neměla volat Christine.

Čtěte také: Domácí násilí se dědí: Třetina Čechů ho zažila v dětství i v dospělosti, nejen z pozice oběti

Christian je nyní ve vazbě a může být propuštěn na kauci, která byla stanovena na 30 000 dolarů za každé zatčení. Pětatřicetiletá Christine už je podle blízkého zdroje se svým dvouletým synem v bezpečí. Zatím není známo, zda se k manželovi hodlá vrátit, či nikoliv.

S domácím násilím se v minulosti setkaly také další slavné ženy, jako například Rihanna, Pamela Anderson, Tina Turner či zesnulá spisovatelka Simona Monyová, které se její psychopatický manžel bohužel stal osudným. Znepokojivý je však fakt, že domácí násilí nahlásí pouze hrstka obětí. „Známá data tvoří jen malou část skutečných případů, neboť míra latence u domácího a sexuálního násilí je přibližně 90 %. Devět z deseti obětí se tedy na policii nikdy neobrátí,“ stojí ve výsledcích výzkumů domácího a sexuálního násilí v ČR za rok 2021.

V případě, že jste také obětí domácího násilí, obraťte se co nejdříve na linku Policie ČR či bezplatnou a nepřetržitou Linku pomoci obětem kriminality a domácího násilí (telefonní číslo 116 006).

Viděli jste už reality show The Kardashians?

Sdílejte článek
Štítky policie domácí násilí zatčení celebrity Christine Quinn Christian Dumontet reality show

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.