Celebrity

22. června 2023 12:10

Vanesa Havlíková

Krach manželství Filipa Pešána. Lucie už leze po horách s novým mužem. Změnila i příjmení

Není tomu tak dlouho, co vyšlo najevo, že se hokejovému trenérovi Filipu Pešánovi (45) rozpadá manželství. Nyní bývalá lyžařka Lucie Hrstková přestala oficiálně používat druhé příjmení Pešánová (41) a vyrazila na dovolenou do hor, kde se objevila po boku jiného muže.

Poté, co dostal kvůli neuspokojivým výsledkům národního týmu padáka, podařilo se mu získat smlouvu ve Švýcarsku, kde od května 2022 trénoval. Již v prosinci však dostal kvůli sérii nepřesvědčivých výsledků vyhazov i zde. Nejhorší zpráva nastala ale až ve chvíli, kdy jeho manželka Lucie oznámila, že jejich manželství je u konce.

„Některé společné cesty končí dřív, než bychom chtěli. V určitém okamžiku ale víme, že jsme na nich došli na konečnou a že dál už prostě musíme jít každou svou cestou sám,“ napsala k fotce s manželem na Instagram a přidala hashtag #theend.

Mohlo by vás zajímat: Filip Pešán prožil rok hrůzy. Vyhazov z reprezentace, klubu a teď i rozpad manželství

Z Lucie Pešánové je opět pouze Hrstková

Nyní se zdá, že je jejich manželství už definitivně ukončené. Sportovkyně na svých sociálních sítích přestala používat příjmení Pešánová a je z ní opět Hrstková.

Na svých sociálních sítích se navíc pochlubila fotografiemi z výletu v horách, kam nevyrazila sama. Společnost jí dělal neznámý muž, který má stejně jako Lucie adrenalinové sporty očividně v oblibě.  „Jsem prostě fotogenická! A nejen to jsme vylezli,“ napsala k snímkům z hor Lucie.

Právě sociální sítě Lucie jsou jasným důkazem toho, že s manželem v poslední době žili zcela odlišným životem. Filip Pešán neprožíval po profesní stránce příliš dobré období, přestože se mu Lucie snažila být oporou, jejich vztah to zřejmě neustál.

Filip Pešán neměl v profesním životě poslední dobou štěstí:

Sdílejte článek
Štítky rozvod Švýcarsko Instagram manželství vztah manželé rozpad sociální síť trenér hokej Filip Pešán Lucie Hrstková-Pešánová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.