Manželka Romana Vojtka se pochlubila radostnou novinou. Další miminko v rodině!

Petra Vojtková brzy oslaví 35. narozeniny. S manželem, hercem Romanem Vojtkem (50) mají syna Nathaniela a Petra teď na svých sociálních sítích sdílela radostnou novinu. Jejich rodina se rozroste o dalšího člena.

Krásná Petra Vojtková je česká herečka, zpěvačka a také moderátorka. Zazářila v několika muzikálech jako je například Tarzan, Noc na Karlštejně nebo Vlasy s podtitulem KvětiNOVÉ děti. S hercem Romanem Vojtkem se dali dohromady na natáčení. Poprvé se potkali na zkoušce muzikálu, ve kterém hrál Roman Petřina otce.

V jednom ze svých nejnovějších příspěvků na Instagramu se Petra pochlubila fotkou, na které oznamuje příchod nového člena. „Nejkrásnější novinka letošního roku,“ začíná její příspěvek. „Budeme mít další úžasnou dušičku v rodině! Víc lásky! Víc legrace! Víc propojení! Víc vrásek a pytlů pod očima,“ pokračovala nadšeným popisem Petra, která v listopadu roku 2020 porodila svého prvního syna Nathaniela. Roman Vojtek, který zářil v seriálu Hvězdy nad hlavou, má z předchozího manželství dvě dětí – starší dceru Editu (12) a syna Benedikta (7).

Votjková: Mladý maminky už nebudeme

V očekávání je tentokrát její o dva roky starší sestra Terezie Vraspírová (37). Na fotografii pózují společně a Petra ji přitom drží za bříško. „Vždycky jsme si se ségrou říkaly, že mladý maminky už nebudeme, no a co… Užijeme si to na max a oni s náma! Protože teď žijeme ten nejlepší čas!!!“ doplnila Petra. Své sestře a jejímu miminko popřála hlavně zdraví. „Ať už to bude kluk, nebo holka, už se s Náťou nemůžeme dočkááát a vzhlížíme nahoru. Milůváme vás nejvíc na celým všudeee,“ uzavřela své radostné oznámení. Jejich rodina se tak rozroste o další ratolest a malý Nathaniel bude mít sestřenku nebo bratrance, se kterým si už brzy bude moci hrát.

S bývalou manželkou má Vojtek střídavou péči, se kterou jsou prý všichni spokojení. „Myslím, že je lepší, aby děti vyrůstaly ve dvou harmonických vztazích či domácnostech než v jedné neharmonické,“ sdělil v minulosti herec v pořadu Show Jana Krause. Petra výchovu Romanových dětí zvládá podle svých slov dobře. „Neexistuje k tomu ani žádná literatura, já jsem našla snad dvě tři knížky. Sama za sebe ale mohu říct, že když do toho jde člověk s láskou, tak jde všechno,“ prohlásila k tomuto tématu sympatická blondýnka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.