Manželka Romana Vojtka se pochlubila radostnou novinou. Další miminko v rodině!

Petra Vojtková brzy oslaví 35. narozeniny. S manželem, hercem Romanem Vojtkem (50) mají syna Nathaniela a Petra teď na svých sociálních sítích sdílela radostnou novinu. Jejich rodina se rozroste o dalšího člena.

Krásná Petra Vojtková je česká herečka, zpěvačka a také moderátorka. Zazářila v několika muzikálech jako je například Tarzan, Noc na Karlštejně nebo Vlasy s podtitulem KvětiNOVÉ děti. S hercem Romanem Vojtkem se dali dohromady na natáčení. Poprvé se potkali na zkoušce muzikálu, ve kterém hrál Roman Petřina otce.

V jednom ze svých nejnovějších příspěvků na Instagramu se Petra pochlubila fotkou, na které oznamuje příchod nového člena. „Nejkrásnější novinka letošního roku,“ začíná její příspěvek. „Budeme mít další úžasnou dušičku v rodině! Víc lásky! Víc legrace! Víc propojení! Víc vrásek a pytlů pod očima,“ pokračovala nadšeným popisem Petra, která v listopadu roku 2020 porodila svého prvního syna Nathaniela. Roman Vojtek, který zářil v seriálu Hvězdy nad hlavou, má z předchozího manželství dvě dětí – starší dceru Editu (12) a syna Benedikta (7).

Votjková: Mladý maminky už nebudeme

V očekávání je tentokrát její o dva roky starší sestra Terezie Vraspírová (37). Na fotografii pózují společně a Petra ji přitom drží za bříško. „Vždycky jsme si se ségrou říkaly, že mladý maminky už nebudeme, no a co… Užijeme si to na max a oni s náma! Protože teď žijeme ten nejlepší čas!!!“ doplnila Petra. Své sestře a jejímu miminko popřála hlavně zdraví. „Ať už to bude kluk, nebo holka, už se s Náťou nemůžeme dočkááát a vzhlížíme nahoru. Milůváme vás nejvíc na celým všudeee,“ uzavřela své radostné oznámení. Jejich rodina se tak rozroste o další ratolest a malý Nathaniel bude mít sestřenku nebo bratrance, se kterým si už brzy bude moci hrát.

S bývalou manželkou má Vojtek střídavou péči, se kterou jsou prý všichni spokojení. „Myslím, že je lepší, aby děti vyrůstaly ve dvou harmonických vztazích či domácnostech než v jedné neharmonické,“ sdělil v minulosti herec v pořadu Show Jana Krause. Petra výchovu Romanových dětí zvládá podle svých slov dobře. „Neexistuje k tomu ani žádná literatura, já jsem našla snad dvě tři knížky. Sama za sebe ale mohu říct, že když do toho jde člověk s láskou, tak jde všechno,“ prohlásila k tomuto tématu sympatická blondýnka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.