Celebrity

12. března 2022 09:18

red

Marek Taclík je v ZOO v obležení žen. Má to těžké!

ZOO: Marek Taclík to s ženami umí

Eduard Novotný (Marek Taclík) to nemá v rodině, kde jsou ženy v převaze, vůbec snadné. Matka Sidonie (Jana Švandová) vládne pevnou rukou a oddechnout mu nedá ani manželka Alice (Sabina Laurinová). I když obě miluje, čas od času potřebuje svůj klid. A tahle zápletka přináší hercům na plac kouzelné chvilky improvizace a vtipných postřehů.

Jana Švandová má se Sabinou Laurinovou lehkou výhodu v tom, že se znají – hrály spolu několikrát. Marek Taclík sice ani s jednou, ale podařilo se jim vytvořit rodinku, která vám polechtá bránici.

Marek Taclík v ZOO ve společnosti Laurinové a Švandové

„Pracovní setkání s oběma je to první – a velmi příjemné. Opravdu jsem měl ve výběru štěstí a přiznám se, že dvě jsou akorát. Horší by bylo, kdyby ta rodinka měla třeba pět ženských elementů,“ usmívá se Taclík, který rychle najel na vlnu domácího humoru.

„Co k tomu dodat, má to s námi veselé,“ usmívá se Sabina Laurinová, která prozradila i to, že občas na place s textem improvizují. „Právě tahle scéna byla v rukou Jany. Bylo to bez tečky a končit měla ona, ale občas se to tak vyvine, že se přidá momentální nápad. „Alice je šťastná, ale jako každá žena potřebuje někdy o lásce svého muže ubezpečit. Nebo ho donutit?“ přemýšlí herečka, která je ráda, že když se něco vymyslí, ostatní ji v tom nenechají.

„Jak vidíte, vládne v rodině matriarchát, syn se trochu snaží, ale má plno jiných koníčků. A to se mamince nelíbí, a chvílemi tedy vznikají konflikty. Občas to tak ale v životě bývá. Snacha je výborná, protože se mnou drží a přizpůsobuje se hlavně mně,“ uzavírá Jana Švandová.

Marka Taclíka a jeho úžasnou maminku Janu Švandovou a manželku Sabinu Laurinovou sledujte jako rodinu Novotných v seriálu ZOO každé úterý a čtvrtek večer na Primě nebo online v archivu iPrima!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.