Celebrity

4. prosince 2023 16:10

Vanesa Havlíková

Marek Ztracený málem zabil svého mazlíčka. Za odměnu mu koupil dvoupatrovou vilu

Marek Ztracený v 7 pádech Honzy Dědka

Letošní rok byl pro Marka Ztraceného (38) bezpochyby tím nejúspěšnějším. Nejenže třikrát vyprodal fotbalový stadion v pražském Edenu, ale také se oženil s dlouholetou partnerkou Marcelou (38). Oblíbený zpěvák nyní přijal pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde promluvil o tom, jak to chodí u nich v rodině, a prozradil, proč doma nemá klid na skládání i jaký dárek věnoval synovi k narozeninám.

Marek Ztracený dnes patří k nejlepším českým zpěvákům s obrovskou fanouškovskou základnou. Nedělá mu problém několikrát za sebou zcela vyprodat koncert a skládat jeden velký hit za druhým. Jeho cesta za úspěchem ale nebyla vždy tak jednoduchá a stálo za ní hodně úsilí.

Čtěte také: Marek Ztracený přidává třetí „rozlučkový“ koncert. Lístky na první dva zmizely za pár minut

„Můj úplně první koncert byl v hospodě U Princů, taková poctivá stará hospoda, v rohu byl hrací automat, u toho se pilo pivo, sem tam se někdo popral a my jsme s tátou hráli Olympic a Nedvědy. Tam jsem si vydělal svých prvních 20 korun,“ objasnil zpěvák s tím, že dlouhou dobu hrával v barech a při studiu si přivydělával v pětihvězdičkových hotelích hrou na piano pro zahraniční turisty.

Na skládání písní doma Ztracený klid nemá

Hudba je nedílnou součástí života Marka, ale i jeho rodiny. „U nás doma zpívají všichni a všechno. Jediný, kdo to nesnáší, je náš křeček. Pokaždé se těším, až všichni odejdou z domu a sednu si k pianu a začnu skládat, protože na to potřebuju klid. Do toho se ale ozve ten malý zmetek, který má už čtyři a půl roku, nemá žádnou srst, jenom sedí a kouká, a kdykoliv začnu hrát, začne běhat v kolečku a nepříjemně křičet,“ vysvětlil zpěvák, kvůli komu nemá doma klid na skládání.

Čtěte také: Karlos Vémola zažívá smutné předvánoční období. Musel se rozloučit s členem rodiny

„Ještě máme Kulíška, to je králíček s ušima dolů. Před 14 dny jsem ho málem zabil. Šlápl jsem mu omylem na hlavu, ale už je dobrý. Bylo mi to hrozně líto. Vběhnul mi pod nohu a jenom jsem slyšel, jak to křuplo. Tak jsem ho vezl k veterináři, kde ho za dva dny dali dohromady, akorát jsem mu trošku vylomil zoubky, ale ty už se mu spravily,“ dodal s tím, že králíčkovi za odměnu koupil dvoupatrovou dřevěnou vilu.

Netradiční dárek pro syna

Ztracenému se v letošním roce splnilo hned několik snů najednou. V pražském Edenu třikrát zahrál pro nadšené davy, přivítal na pódiu slavné tváře i milovaného syna Marka. „Synovi jsem koupil bubny asi ve třech letech. On za mnou zhruba tři měsíce před Edenem přišel, že by to tam zkusil. Myslel jsem, že to zkusíme na nějakém menším koncertě, ale dopadlo to takhle. A byl absolutně neuvěřitelný,“ pochválil svého syna.

Přečtěte si: Marek Ztracený si údajně řekl o obrovský honorář. Zpěvák vše označil za lež

Dvanáctiletý kluk, který přišel před 32 tisíc lidí. Byl opravdu úžasný. Má v uších sluchátka a musí držet celou kapelu. A ještě u toho stačil mrkat na holky v prvních řadách. Byl to jeden z nejhezčích zážitků jeho života,“ dodal v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Marek Ztracený na koncertě oznámil, že se oženil se svou partnerkou Marcelou:

Přestože Markův syn zdědil talent po tatínkovi, hudebníkem být nechce. Jednou by se rád stal pilotem. Letadlo sice ve 12 letech ještě řídit nemůže, s ovládáním auta už ale zkušenosti má. „Ke dvanáctým narozeninám jsem ho naučil řídit auto. Bylo to na louce a byl skvělý. Vystřihneš tohle, co říkám, že jo? Já bych nerad, aby to blbě vyznělo, malý samozřejmě nejezdí do školy autem. Ale normálně to zvládl, rozjel se. Je na to šikovný, tak jsem mu to slíbil. Nemohl jsem mu dát lepší dárek, už si to chtěl mnohokrát zkusit,“ vysvětlil Ztracený na závěr.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.