Marek Ztracený si údajně řekl o obrovský honorář. Zpěvák vše označil za lež

Zpěvák Marek Ztracený (38) dokázal nejednou úspěšně vyprodat O2 arénu a vyprodal také legendární Eden. Od živých vystoupení si pak plánoval dát pauzu, ale na jedné soukromé akci měl přece jen hosty hodinu bavit svým zpěvem. Podle informací magazínu Sedmička si měl říct o brutální honorář. V reakci pro Prima Ženy zpěvák toto tvrzení označil za smyšlenku.

Marek Ztracený je úspěšný český zpěvák, který se v loňském roce opět stal Českým slavíkem a letos třikrát naplnil Eden. Původně se spekulovalo nad tím, že po těchto vystoupení hodlá zcela ukončit kariéru, nakonec se ale ukázalo, že plánuje jen krátkou pauzu od živých vystoupení.

Jeden malý koncert měl Marek Ztracený údajně odehrát na soukromé akci, kde měl hosty bavit zhruba hodinu. Člověk, který toto vystoupení domlouval, nyní tvrdí, že bylo domluvené několik měsíců a to včetně pevně stanoveného honoráře. Ten měl ale oblíbený zpěvák doslova na poslední chvíli změnit.

Tři čtvrtě milionu za hodinu? Ztracený to popřel

„Dost nás vyšplouchnul. Ozvala se nám Markova manažerka, že Ztracený po Edenu zvýšil ceny. A buď mu prý dáme 750 tisíc korun místo původních 250, nebo si máme objednat někoho jiného. Bylo to na poslední chvíli a dost nám všechno zkomplikoval, protože celá akce už byla naplánovaná,“ řekl organizátor akce magazínu Sedmička.

Ti, kdo se na akci podíleli, museli podle organizátora na poslední chvíli shánět za zpěváka náhradu. Peníze navíc by se během tak krátké doby nejen nedaly sehnat, ale nikdo by je zřejmě ani nezaplatil. Redakce Prima Ženy ve věci kontaktovala Marka Ztraceného. Ten vidí situaci zcela jinak.

„Zdravím vás takto v neděli. Celé vyjádření k téhle smyšlené informaci o ztrojnásobení honoráře poskytla má manažerka a zasílám ho i vám. Já aktuálně pro fanoušky připravuji DVD z koncertu v Edenu a ještě jedno překvapení,“ uvedl Ztracený pro Prima Ženy. Detailní vyjádření pak do redakce zaslala jeho manažerka Simona Krajczy.

„Tento výmysl bulváru nebudeme komentovat. Můžu jen ujistit, že jsem nikdy jako manažerka neztrojnásobila požadovaný honorář a informace se nezakládá na pravdě. Honorář se neměnil ani po historicky nejúspěšnějších koncertech Marka Ztraceného v Edenu pro 100 000 lidí,“ uvedla Krajczy pro Prima Ženy a dodala, že za informacemi, které mají zpěváka poškodit, stojí konkrétní novinářka.

„Cena vystoupení se odvíjí vždy od konkrétní akce a i přes velký úspěch posledních let nedosahuje výše několika dalších českých kapel a interpretů. Ráda bych také upozornila, že cena za Markův koncert se nikdy nerovná Markově odměně, neboť náklady na uskutečnění jakéhokoliv koncertu jsou v dnešní době vysoké. Poslední, co dodám, je, že Marek za poslední roky odehrál stovky koncertů a vždy to bylo k velké spokojenosti jak pořadatelů, tak fanoušků. Článkům na této bulvární stránce nevěnujeme žádnou pozornost, protože za nimi stojí redaktorka, se kterou má Marek špatnou osobní zkušenost a již v minulosti s ní ukončil veškeré vztahy,“ doplnila pro Prima Ženy manažerka slavného zpěváka.

Marek Ztracený vzpomínal na Hanu Zagorovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.