Celebrity

29. listopadu 2023 15:28

Tomáš Durčák

Marek Ztracený koupil další nemovitost. Za byt v pražských Holešovicích dal 15 milionů

Aktuálně nejpopulárnější český zpěvák a zároveň čerstvý Zlatý slavík Marek Ztracený si své soukromí poměrně hlídá. I tak je o něm známo, že nemalou část svých hudbou vydělaných peněz se snaží investovat především do nemovitostí, které vlastní nejen v Čechách, ale i v zahraničí. A pokud katastr nemovitostí nelže, přidal letos do svého „portfolia“ další luxusní byt.

Zatímco za největší aktuální fenomén na poli českých zpěvaček lze s klidem považovat Ewu Farnou (která se také intenzivně zabývá luxusní nemovitostí, kterou s manželem zdědili), mezi muži se zdá být neochvějným lídrem Marek Ztracený. Sympatický osmatřicetiletý zpěvák si už několik let užívá na poli české hudby to nejjasnější výsluní, což s sebou přináší i více než uspokojující finanční zabezpečení.

Marek se již dostatečně poučil ze svých dřívějších životních přešlapů a z pohledu stability nic neponechává náhodě. To ostatně dokázal na přelomu letošního roku, kdy vyšlo najevo, že podle všeho několik desítek milionů korun investoval na Kanárských ostrovech, konkrétně ostrově Tenerife, kde pořídil nemovitost s celkem pěti apartmány v letovisku Costa Adeje.

Jelikož už v minulosti opakovaně prozradil, že je nesmírně šťastný ve svém vlastním rodinném domě na Šumavě, bylo jasné, že apartmány pořídil primárně pro účely dalšího pronájmu a možná jednou prodeje se ziskem. Že to však Ztracený s realitami myslí opravdu vážně, dokazuje pohled do katastru nemovitostí, dle kterého letos v květnu přidal svůj autogram na kupní smlouvu bytu v pražských Holešovicích.

Podle webu eXtra.cz populární zpěvák za patnáct milionů korun koupil byt s rozlohou devadesát metrů čtvereční, který se nachází v desátém podlaží budovy. Náleží k němu navíc prostorný balkón, sklep i parkovací místo. V Holešovicích to Ztracený dobře zná, v minulosti zde již jeden byt vlastnil, ale následně jej prodal.

Nákup tak proběhl pravděpodobně z jednoho ze dvou nejsmysluplnějších důvodů. Buď si zpěvák pořídil vlastní komfortní zázemí pro chvíle, které bude chtít trávit v Praze, anebo jde o další z jeho investic, k nimž se nyní, když se rozhodl dát si od koncertování pauzu, očividně uchýlil. Není přitom zdaleka jedinou celebritou, která našla apetit pro investování do realit.

Jen na zmíněných Kanárských ostrovech už pomalu vzniká taková menší „diaspora“ československých celebrit. Nemovitosti zde totiž kromě Ztraceného vlastní třeba Michal David, Alice Bendová nebo Zuzana Belohorcová, jež zde s manželem Vlastimilem Hájkem provozuje realitní kancelář. V létě se k nim přidala také Patricie Pagáčová, která koupila na Kanárech apartmán na základě tipu právě od Bendové.

Marek Ztracený zavzpomínal na Hanu Zagorovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.