Celebrity

30. srpna 2023 09:15

Eliška Reiglová

Marek Ztracený řeší podvodníka. Vydává se za jeho manažera a láká k sobě dívky

Zpěvák Marek Ztracený (38) dokázal nejednou úspěšně vyprodat O2 arénu a naplnil také legendární Eden. Dalo se tak očekávat, že na jeho úspěších se leckdo pokusí nějak přiživit, objevil se ale podvodník, nad jehož úmysly zůstává rozum stát. Vydává se totiž za manažera Ztraceného, díky čemuž se mu málem podařilo k sobě nalákat mladou ženu. Záležitost řeší policie.

Marek Ztracený je úspěšný český zpěvák, který se v loňském roce opět stal Českým slavíkem a letos třikrát naplnil Eden. V poslední době má ale mnoho starostí. Nejprve ho anonymní organizátor soukromé akce osočil z toho, že si hodinu před koncertem vyžádal trojnásobek domluveného honoráře, to ovšem zpěvák s manažerkou označili za lež. Nyní čelí podvodníkovi.

Nebezpečí

V tomto případě nejde o pověst, v ohrožení je bezpečí dívek. Jednu takovou muž lákal na Slovensko na casting pod záminkou, že je Ztraceného manažer. „Naštěstí mladá dívka kontaktovala mou skutečnou manažerku s tím, že si chce pozvání do zahraničí ověřit. Že jsem se rozhodl jí pomoct v kariéře, protože je začínající zpěvačka,“ cituje zpěváka deník Blesk.

„Zeptali jsme se jí, co má na mysli, a ona popsala, jak jí můj manažer slibuje, že jsem se jí rozhodl pomoci a on to má vše zařídit. V ten moment jsem zalarmoval policii, která okamžitě začala jednat. Vůbec nechci domyslet, co se jí mohlo stát,“ sdělil Marek Ztracený, kterého taková zpráva pochopitelně nenechala chladným.

Ostražitost

Policie zpěvákovi potvrdila, že se nejednalo o vtípek, a nahlásit celou záležitost tak rozhodně bylo důležité. Kdyby byla mladá žena jen o něco méně ostražitá, mohla se dostat do velmi nebezpečné, možná až život ohrožující situace. Kontaktováním skutečné manažerky Simony Krajczy si uchovala bezpečí a dost možná zachránila jiné dívky, které si po přečtení její zkušenosti budou dávat pozor.

„Falešný manažer na mladou ženu dokonce neustále naléhal, že má přijet na Slovensko kvůli castingu do nového muzikálu, který údajně chystám. Že to musí být co nejdřív, jinak bude mít údajný manažer u svého šéfa obrovský průšvih... Nic takového jsem nikde nezmínil, ani neplánuji,“ dodal Ztracený.

Varování policie

„Nemusí jít o ojedinělý případ! Je možné, že se pachatel dopustil již v minulosti podobné trestné činnosti. Pokud se někomu něco podobného stalo, ať se neváhá obrátit na linku 158 nebo nejbližší služebnu Policie ČR,“ vyzývá policie. K této výzvě se připojuje i samotný zpěvák, který apeluje na ostražitost na sociálních sítích, kde se to podvodníky nejrůznějších druhů jen hemží.

Marek Ztracený vzpomínal na Hanu Zagorovou:

Sdílejte článek
Štítky policie Slovensko podvod podvodník Marek Ztracený Policie České republiky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.