Zuzana Belohorcová podniká v realitách. Prozradila, jak křičí Slovenky při orgasmu

Zuzana Belohorcová v Show Jana Krause

Moderátorka Zuzana Belohorcová (47) je také úspěšnou podnikatelkou v realitách. O svých zkušenostech se rozpovídala v talkshow u Jana Krause a řeč přišla také na moderování erotických pořadů. Kvůli čemu nakonec moderátorka se showbyznysem skončila?

Zuzana Belohorcová byla jedním z prvních hostů Show Jana Krause v jeho úplných začátcích. „Dokonce nevím, jestli to nebyl druhý díl,“ zamyslela se při vzpomínce, která je jí prý velmi milá. Po dvanácti letech ve Spojených státech nyní Zuzana přesídlila na Kanárské ostrovy, kde pokračuje ve svém úspěšném realitním byznysu.

„Když přišla pandemie a potom protesty, říkali jsme si, že asi s tou bezpečností to tam není až tak ideální. A už dříve jsme uvažovali, že změníme pole působnosti. V hledáčku jsme měli Portoriko, potom Havaj, ale všechno to byly takové destinace… Portoriko je každý rok zkoušené hurikánem, Havaj je zase strašně daleko,“ vysvětlila Zuzana s tím, že nakonec se rozhodli přijít zase trochu blíž směrem do Evropy.

Mohlo by vás zajímat: Jana Krausová se oklepala z rozchodů a stále vypadá mladě. Jak to má nyní s láskou?

„Tenerife je autonomní stát, takže má svoje pravidla. Žijeme si tam krásný, pohodový život. Klimatem je to podobné tomu miamskému. Takže to byl velmi příjemný přesun.“ Připustila také, že si člověk snadno zvykne na teplé klima. „Probudit se každé ráno do teplého slunečného dne chce asi každý,“ řekla s úsměvem a dodala, že Tenerife má 14 klimatických pásem. „Teď nedávno jsem s dětmi absolvovala sáňkovačku na Teide,“ prozradila v premiérovém díle pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu 1. března ve 21:35 na Primě.

Podnikatelský sen

Když se na tento španělský ostrov přestěhovali, nejprve přemýšleli, že by si splnili svůj dávný sen a otevřeli si nějakou kavárnu či restauraci na pláži, pak ale převážily pragmatické argumenty, a tak se rozhodli, že se budou i nadále věnovat tomu, s čím už mají zkušenosti, tedy realitám. „A jsme rádi, že jsme do toho šli. Spousta Čechů a Slováků tam chce investovat peníze. Mám pocit, že tady se ten trh zastavil. Je to drahé a už se to vyšponovalo do extrémních cen,“ myslí si o realitním trhu v Česku Zuzana a dodává, že jejich obchody jdou dobře a že se jim opravdu daří.

Přečtěte si také: Leoš Noha s divadlem skončil kvůli lidem. Bylo mi trapně, že jsem chcípák, řekl

Erotické pořady

Původně přitom Zuzana vystudovala na Slovensku operní zpěv a klavír. Protože se ale v tomto oboru necítila být dostatečně dobrá, začala se věnovat moderování a během své kariéry prošla všemi slovenskými televizemi, pak působila i v Česku. Obzvláště velké pozornosti se těšil v Česku erotický pořad Peříčko, na Slovensku pak Láskanie. „Bylo to takové decentní vyprávění o tom, co bylo v té době ještě pro některé skupiny lidí zakázané,“ připomněla obsahový rámec pořadů, které moderovala. V okamžiku, kdy se před třinácti lety narodila její dcera, ovšem se showbyznysem skončila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.