Celebrity

12. února 2023 20:35

Vanesa Havlíková

Socioložka Hana Malinová o sexbyznysu: V Česku je dost podniků, ubylo v nich cizinek

Show Jana Krause - socioložka Hana Malinová

Hana Malinová (70) je uznávaná socioložka a generální ředitelka organizace řešící zdraví v sexbyznysu. Posláním instituce je především zlepšování postavení sexuálních pracovnic a pracovníků. Během rozhovoru s Janem Krausem objasnila veškeré problémy, týkající se této problematiky a mimo jiné i prozradila, kde v Praze se nachází kvalitní sexuální pracovnice se zdravotním ošetřením.

Socioložka Hana Malinová je zakladatelka neziskové organizace Rozkoš bez rizika, jejímž posláním je zlepšovat postavení sexuálních pracovnic a pracovníků, předcházet rizikům spojeným s prací v sexbyznysu a snižovat je.

„V Česku je kam zajít,“ shrnula výstižně nabídku různých podniků, klubů i privátů, které u nás nabízejí sexuální služby. Ona sama se této problematice věnuje více než třicet let. A jaký vývoj za tu dobu vypozorovala? „Řekla bych, že ubylo cizinek, že se dokážeme sebezásobit sami. Od roku 2020 nám přibyla práce i s muži, kteří poskytují placené sexuální služby. Mužská prostituce samozřejmě byla vždy, ale řešilo se to spíše jen v rámci gay komunit,“ vysvětlila.

Vedle Hany Malinové se v dalším dílu Show Jana Krause představil také moderátor Vladimír Kořen. Článek si můžete přečíst ZDE.

Jan Kraus dostal od socioložky nápaditý dárek

Nyní tedy organizace Rozkoš bez rizika pomáhá v oblasti zdravotní, a částečně i sociální rovněž mužům. „Napřed musíme ty lidi najít, potom se je snažíme kontaktovat, ale obecně s těmi muži je to trochu horší. Já jsem sociolog a statistik, takže jsem si spočítala, že v průměru musíme muže oslovit pětkrát, než k nám konečně přijdou, kdežto děvčata chodí už napodruhé. A když je najdeme, musíme jim napřed trochu něco nabídnout,“ vysvětlila a zároveň vybídla Jana Krause, aby si dobře prohlédnul tašku, kterou mu přinesla jako pozornost a ve které najde zásobu kondomů. „To kdybyste se chtěl vydat do terénu,“ obdarovala moderátora.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.