Krásná moderátorka se zabila kvůli nešťastné lásce jen pár týdnů před svatbou

Byla krásná a úspěšná, přesto si moderátorka Neena Pacholke vzala život kvůli nešťastné lásce. Její snoubenec totiž zrušil svatbu jen pár týdnů před tím, než si měl pár říct své ano.

Teprve sedmadvacetiletá Neena Pacholke pracovala jako televizní moderátorka v americkém Wisconsinu. Se svým snoubencem Kylem Haasem (38) si na stejném místě pořídili dům za 390 tisíc dolarů, v přepočtu zhruba 9,7 milionu korun. Mělo to být jejich hnízdečko lásky, nakonec se z něj však stalo místo plné bolesti a tragédie. Zoufalá Neena v něm spáchala sebevraždu, protože se s ní její snoubenec rozešel jen sedm týdnů před plánovanou svatbou.

Podle dostupných informací byl jejich dvouletý vztah provázen častými hádkami, pitím a také podváděním. K definitivnímu rozchodu došlo po drsné hádce, blízcí přátelé to prozradili webu Daily Mail. Důvodem jejich rozepře měla být nevěra ze strany snoubence, jelikož Neena našla u sebe doma cizí kalhotky.

Milovala ho více než on ji

Podle kamarádky zesnulé moderátorky šlo o neopětované city. „Pořád se hádali. Vypadalo to, že Neena ho milovala více než on ji,“ prohlásila přítelkyně. Dvojnásobný otec Kyle se podle některých ke své snoubence choval jako ke kusu hadru. Dvojice se měla brát 12. října a už měla zaplacené i líbánky v Mexiku. Kyle se ale podle přátel na svatbu netěšil. „Ani se mi za ní nechce domů. Jediné, co z ní mám, jsou úlevy na daních, protože vydělává jen 47 tisíc dolarů za rok,“ řekl svému kamarádovi. Následně mu ukázal nahou fotku své bývalé milenky, se kterou se znovu zapletl. „Koukni na její prsa. Přál bych si, aby měla Neena taky takové tělo,“ prohlásil.

Večer před sebevraždou se měla nešťastná Neena svěřit své sestře. „Kyle mi řekl, že mě nenávidí, a že bude šťastný jako blecha, až mu konečně zmizím ze života jednou provždy,“ napsala v zoufalé zprávě.

Poslední zpráva na rozloučenou

K tragédii došlo 27. srpna, přesně měsíc od koupě jejich domu. Už ráno se svěřila několika přátelům se svými sebevražednými úmysly. Jeden z nich okamžitě zavolal policii. Když však strážníci v 11 dopoledne dorazili do jejího domu, už byla mrtvá. Zastřelila se zbraní, kterou si podle účtenky koupila jen hodinu a půl před smrtí.

Svou poslední zprávu napsala milovanému Kylovi. „Miluju tě, Kyle. Vždycky jsem tě milovala a vždycky budu. Navzdory tomu, jak jsi mě ničil, jsem neztrácela naději. Je mi to moc líto, ale už nezvládám nést dál tu bolest,“ stálo ve zprávě. Kyle v tu dobu zrovna řídil a v autě měl i své dvě děti. „Policie tam bude každou minutu. Jestli jim neotevřeš, vyrazí dveře,“ odpověděl. Život ženy se však zachránit nepodařilo. Podle rodiny měla Neena vážné psychické problémy. „Léčila se s tím. Řeknu to takhle – několikrát byla v krizovém centru,“ svěřila se maminka zesnulé ženy, Laurie Pacholke.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.