Celebrity

19. června 2023 16:55

Tomáš Durčák

Marek Ztracený bojoval s alkoholem i dluhy. Partnerka mu dala druhou šanci

Marek Ztracený se oženil

V současnosti prožívá pravděpodobně nejšťastnější období svého osobního i kariérního života, je čerstvě ženatý a absolvoval už své tři dosud největší koncerty. Dříve však Marek Ztracený (37) neměl vždy na růžích ustláno a rozhodně ví, jaké je dopadnout až na úplné dno. Co všechno musel dnes extrémně populární hudebník v minulosti překonat?

Zpěvák Marek Ztracený si užívá chvíle zaslouženého volna. Už na podzim roku 2022 totiž oznámil dvě velké novinky – svůj dosud největší koncert přímo na stadionu v pražském Edenu a následnou pauzu od vystupování na blíže nespecifikovanou dobu. Obrovský zájem fanoušků nakonec způsobil, že Ztracený místo jednoho koncertu absolvoval svou velkolepou show hned třikrát.

Čtěte také: Příprava na kariérní pauzu? Marek Ztracený za miliony koupil bydlení na Kanárech

A aby toho nebylo málo, před vyprodaným Edenem se rozhodl veřejně oznámit, že je ženatý a z jeho dlouholeté partnerky Marcely je už paní Ztracená. Po všech stránkách tak zažívá zřejmě nejšťastnější období svého života. Za vším však leží minulost, v níž bylo mnohé zcela naopak. V jednu chvíli byl bez peněz, v dluzích a čerstvě po rozchodu s milovanou partnerkou, dnes již manželkou.

Temná minulost plná dluhů a alkoholu

Za své největší životní pády vděčí Marek Ztracený paradoxně právě hudebnímu úspěchu, respektive chvíli, kdy poprvé opravdu prorazil mezi hvězdy. Rodák ze Šumavy zvyklý na zcela obyčejný život se rázem stal nejen slavným, ale i poměrně majetným. A jak sám zpětně přiznává, svůj vstup mezi úspěšné české celebrity ani první velké částky přistávající mu na účet zkrátka úplně nezvládl.

Mohlo by vás zajímat: 12 dětských hvězd, které padly na dno. Kdo se z něj dostal a kdo se stále topí?

„Neuměl jsem pracovat s penězi,“ svěřil se zpěvák webu Super.cz. „Klukovi ze Šumavy najednou přistály peníze za prodaná cédéčka a tantiémy. A nenapadlo mě nic lepšího než všechny utratit s kámošema po barech a za hezké věci. Měl jsem pocit, že ten úspěch a peníze jsou navždycky, nekoukal jsem dopředu a začalo se to hromadit a pak mě to dohnalo,“ popsal svou cestu na dno Ztracený, který si v té době prošel poměrně divokým a hýřivým obdobím, kdy bylo středobodem jeho života paření, party a alkohol.

Bohémský život Ztraceného připravil o vše

„Byl jsem mezi lidmi, každý si se mnou chtěl dát panáka, kamarádit se. Hodně mě to bavilo, ale nechytil jsem to za správný konec. Nebylo to moc fajn období, rozpadla se mi kapela, měl jsem milionové dluhy a vážil jsem 107 kilo,“ popsal Ztracený svůj první střet se slávou a velkými penězi, který přetavil v plnohodnotný bohémský životní styl. A rozhodně nepřehání.

Čtěte také: Jaromír Nohavica léta tajil manželku. Vlastní majetek za miliony

Lehkovážně přijaté závazky jako leasing na auto či běžné náklady na život začaly kvůli neplacení přerůstat přes hlavu. Na věčně pařícího zpěváka se navíc vykašlala také jeho vlastní kapela, a dokonce i partnerka Marcela, s níž měl tehdy čerstvě syna Marka. Té došla s věčně flámujícím partnerem trpělivost, sbalila sebe i malého syna a zpěváka opustila.

Prozření a cesta na úplný vrchol

Právě odchod milované partnerky byl nakonec možná tím zlomem, který jej donutil se zastavit a zamyslet. S Marcelou se nakonec dohodli na střídavé péči a Ztracený slíbil, že půjde do sebe a vše spraví. Za každodenním flámováním udělal tlustou čáru a začal se opět plně soustřeďovat jen na koncerty, z nichž následně splácel své ledabyle nasekané dluhy. Postupně se tak vypracoval na jednoho z nejúspěšnějších hudebníků u nás, který sbírá ocenění jako na běžícím páse a nemá problém vyprodat jakkoli velkou koncertní halu.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová má po zakončení turné schizofrenní pocity. Zpívat chce dál

Veškeré dluhy se mu nakonec podařilo zcela splatit a dostal se zpět do finanční stability. Střízlivost a soustředění pouze na kariéru nakonec ocenila i partnerka a matka jeho syna, která mu přešlapy z minulosti odpustila. Oba je to zpětným pohledem pravděpodobně i nesmírně posilnilo jako pár, neboť jsou spolu od té doby šťastní a stále zamilovaní. Finančně zpěvák už také dospěl. Namísto utrácení za hlouposti letos investoval desítky milionů korun ze své úspěšné kariéry do apartmánového komplexu na Kanárských ostrovech, kde má své další obydlí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.