Celebrity

17. června 2023 22:05

Tomáš Durčák

Překvapení pro fanoušky. Marek Ztracený na koncertě oznámil, že se konečně oženil

Marek Ztracený se oženil

Loni v listopadu populární zpěvák Marek Ztracený (37) oznámil, že v červnu uspořádá megakoncert v Edenu a následně si dá od živého vystupování pauzu. V Edenu Ztracený nakonec díky enormnímu zájmu fanoušků vystoupí třikrát. Na svém doposud největším koncertu se však rozhodl odškrtnout si ještě jednu povinnost – fanouškům oznámil, že po více než třech letech zasnoubení si konečně vzal svou partnerku Marcelu. A promítl jim video ze svatby.

Marek Ztracený v únoru 2020 svou přítelkyni požádal o ruku během vyprodaného koncertu v O2 aréně, kde jim svědky tohoto aktu byly tisíce diváků. Od té chvíle všichni napjatě čekali, kdy se veselka uskuteční, ale populární hudebník všechny celé tři roky napínal. O rok později vysvětlil, že své původní plány musel nakonec kvůli pandemii zrušit.

Až nyní fanouškům oznámil, že se s partnerkou tajně vzali. A Marcela už nosí příjmení Ztracená. Zpěvák na koncertu fanouškům ukázal video ze svatby a doprovodil ho písničkou Moje milá. Své ženě Marcele se omlouval, že to tak trvalo. Podle informací webu Blesk.cz se svatba odehrála zhruba před měsícem na Šumavě.

„Původní plány nám trochu narušil koronavirus. Měl jsem vše nalinkované, ale muselo se to posunout. Máme vysněné datum, které je pro nás velmi důležité. Buď to bude letos, nebo další rok. Co se týče mě, přimlouval bych se udělat ji spíše v úzkém kruhu, protože když někam pozvete hodně lidí, nemáte pak na všechny čas. Ale víte, jak to je, mám jen půl názoru,“ uvedl Ztracený v roce 2021 pro deník Blesk.

V loňském roce, kdy měl být dle jeho původních slov nejzazší termín veselky, ale zpěvák otočil. „Řekli jsme si, že až bude čas, svatbu uspořádáme. Zásnuby byly v podstatě na přání našeho syna Marka. Po deseti letech už asi bylo na čase. Zásnuby byly z lásky, protože jsem z ní (z Marcely, pozn. red.) chtěl udělat princeznu a poděkovat jí za to, jaké od ní mám zázemí a že i díky ní se mi tak daří,“ prohlásil Ztracený, který se v minulosti se svou nyní již manželkou na nějakou dobu i rozešel, a to krátce po narození jejich syna Marka.

Nyní už je však z Marcely po téměř 15 letech společného soužití konečně paní Ztracená. A jako bonus se nyní může těšit na to, že její novopečený manžel na ní nyní bude mít mnohem více času. Bere si totiž na nějakou dobu koncertní pauzu, aby si mimo jiné užil více času se svou rodinou. A to nejen v jejich rodinném domku na Šumavě, kde zpěvák dle svých slov „hodlá zestárnout“, ale i v novém apartmánu na Kanárských ostrovech v letovisku Costa Adeje.

Dle anonymních zdrojů investoval populární písničkář letos do větší budovy obsahující celkem pět apartmánů několik desítek milionů, přičemž v jednom z nich sám bydlí. To ostatně dokazují i fotografie z jeho kanárského bydlení, které začal přidávat na svůj Instagram. Jako tradičně však o svém soukromí odmítl blíže mluvit. „I kdyby to tak bylo, nejsem zastánce veřejného vychloubání,“ komentoval celou věc stručně pro Blesk.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.