Celebrity

25. února 2023 23:00

David Laštovka

Marek Ztracený je zasnoubený už tři roky. Proč si svou partnerku stále nevzal?

Marek Ztracený jako VIP host v pořadu Inkognito

Marek Ztracený nedávno ohlásil, že si dává pauzu od vystupování. Na jednom z koncertů přitom před třemi lety s velkou pompou požádal o ruku svou životní partnerku Marcelu (37), s níž má syna Marka. Dodnes spolu ale žijí pouze „na hromádce“. Proč zpěvák, který slaví 38. narozeniny, svatbu odkládá?

Únor 2020. Marek Ztracený při vlastním vyprodaném koncertě v O2 areně před zraky tisíců fanoušků romanticky požádal svoji partnerku Marcelu o ruku. Od té chvíle všichni napjatě očekávají, kdy bude jejich svatba. Marně. Zpěvák se zatím k ničemu příliš nemá.

Mohlo by vás zajímat: Svatby podle horoskopu: Měli jste nebo budete mít ideální veselku dle svého znamení?

V roce 2021 vysvětlil důvody, proč jsou stále nesezdaní, následovně: „Původní plány nám trochu narušil koronavirus. Měl jsem vše nalinkované, ale muselo se to posunout. Máme vysněné datum, které je pro nás velmi důležité. Buď to bude letos, nebo další rok. Co se týče mě, přimlouval bych se udělat ji spíše v úzkém kruhu, protože když někam pozvete hodně lidí, nemáte pak na všechny čas. Ale víte, jak to je, mám jen půl názoru,“ uvedl pro deník Blesk.

Zásnuby na přání syna

V roce 2022 už ale mluvil trochu jinak. „Řekli jsme si, že až bude čas, svatbu uspořádáme. Zásnuby byly v podstatě na přání našeho syna Marka. Po deseti letech už asi bylo na čase. Zásnuby byly z lásky, protože jsem z ní (z Marcely, pozn. red.) chtěl udělat princeznu a poděkovat jí za to, jaké od ní mám zázemí a že i díky ní se mi tak daří,“ prohlásil Ztracený.

Pravdou je, že jeho vztah s Marcelou nebyl vždy jen zalitý sluncem. Rozešel se s ní krátce poté, co se jim narodil syn Marek. Jak tehdy sdělil médiím, k rozhodnutí jít od sebe dospěli po vzájemné dohodě a domluvili se na střídavé péči.

Mohlo by vás zajímat: Netradiční domácí uspořádání hvězdy Bodyguardů Adama Ernesta. Nevěsta jsem já, ona je ženich!

Ztracený v té době žil tak trochu bohémským životem. Mejdany, večírky a flámy u něj byly na denním pořádku. Brzy si však uvědomil, že rodina je nejdůležitější, a vrátil se k Marcele zpátky. Od té doby jsou oficiálně spolu –⁠ jak oba tvrdí, šťastní a zamilovaní.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.