Celebrity

21. června 2023 12:44

Eliška Reiglová

Marek Ztracený se pochlubil snímky ze svatby. Nevěsta vypadala jako z katalogu

Marek Ztracený (37) v únoru 2020 svou přítelkyni požádal o ruku během vyprodaného koncertu v O2 aréně. Letos ve vyprodaném Edenu fanouškům oznámil, že krásná Marcela už se stala jeho manželkou během utajované svatby. Nyní se pochlubil fotografiemi, na kterých z novomanželů štěstí přímo srší.

Zpěvák na koncertu fanouškům ukázal video ze svatby a doprovodil ho písničkou Moje milá. Lepší oznámení, že je z něj ženatý muž, nemohl Marek Ztracený vymyslet. Nadšení příznivci si z koncertu v Edenu odnesli jedinečný zážitek, stejně jako ti, kteří před třemi lety přišli na jeho vystoupení v O2 aréně.

Podle informací webu Blesk.cz se svatba odehrála zhruba před měsícem na Šumavě. Došlo k ní také jen pár dní před výročím 14 let setkání zpěváka s jeho nyní už manželkou Marcelou Ztracenou. Nadšený ženich se nyní pochlubil snímky ze svatby.

Krásná nevěsta

Svatba proběhla pouze v kruhu nejbližších, díky tomu se ji také podařilo utajit až do chvíle, kdy se s veselkou rozhodl Marek Ztracený sám pochlubit. Z fotografií z velkého dne Ztracených je patrné, že novomanželé si událost naplno užili.

Marcela, s níž má zpěvák syna, vypadala ve svatebních šatech a s krásným líčením v podstatě jako ze svatebního katalogu. Kromě prstenu ji zdobil také úsměv - a není divu. Vdaná paní se z ní stala po letech vztahu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.