Celebrity

21. června 2023 12:44

Eliška Reiglová

Marek Ztracený se pochlubil snímky ze svatby. Nevěsta vypadala jako z katalogu

Marek Ztracený (37) v únoru 2020 svou přítelkyni požádal o ruku během vyprodaného koncertu v O2 aréně. Letos ve vyprodaném Edenu fanouškům oznámil, že krásná Marcela už se stala jeho manželkou během utajované svatby. Nyní se pochlubil fotografiemi, na kterých z novomanželů štěstí přímo srší.

Zpěvák na koncertu fanouškům ukázal video ze svatby a doprovodil ho písničkou Moje milá. Lepší oznámení, že je z něj ženatý muž, nemohl Marek Ztracený vymyslet. Nadšení příznivci si z koncertu v Edenu odnesli jedinečný zážitek, stejně jako ti, kteří před třemi lety přišli na jeho vystoupení v O2 aréně.

Podle informací webu Blesk.cz se svatba odehrála zhruba před měsícem na Šumavě. Došlo k ní také jen pár dní před výročím 14 let setkání zpěváka s jeho nyní už manželkou Marcelou Ztracenou. Nadšený ženich se nyní pochlubil snímky ze svatby.

Krásná nevěsta

Svatba proběhla pouze v kruhu nejbližších, díky tomu se ji také podařilo utajit až do chvíle, kdy se s veselkou rozhodl Marek Ztracený sám pochlubit. Z fotografií z velkého dne Ztracených je patrné, že novomanželé si událost naplno užili.

Marcela, s níž má zpěvák syna, vypadala ve svatebních šatech a s krásným líčením v podstatě jako ze svatebního katalogu. Kromě prstenu ji zdobil také úsměv - a není divu. Vdaná paní se z ní stala po letech vztahu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.