Marian Vojtko otevřeně o nahotě: Jsem exhibicionista a milovník hezkého spodního prádla

Vojtko Playboy křest 2024 leden a únor

Muzikálový a operní zpěvák Marian Vojtko (50) je již pár let šťastně zadaný. Za život si prošel hned několika vztahy a uvědomuje si, že ženy to po jeho boku někdy mají těžké. Na večírku magazínu Playboy se Vojtko v rozhovoru pro Prima Ženy rozpovídal o nahotě a také prozradil recept na dlouhodobý vztah.

Magazín Playboy je plný žen, krásy a polonahých těl. Jak vy sám jste na tom s nahotou? Jste spíš exhibicionista nebo stydlín?

Já osobně jsem exhibicionista, ale třeba nudistické pláže rád nemám, tam se dobře necítím. Myslím si, že nahota k životu patří a já se tomu nestraním. Teď jsem po Vánocích trochu nabral, takže až trochu zhubnu, tak půjdu v nějakém muzikálu třeba do půl těla taky (usmívá se).

Čtěte také: Zpěvák Marian Vojtko raději hraje zloduchy. Před upíry ho chrání zelený kámen

Říkáte tedy, že po vánočním období by si měl každý rozmyslet, co chce předvádět a co ne?

Ano, přesně tak. Někdo nemá soudnost a svlékne se i když má špeky. Mně to tedy asi taky problém nedělá, třeba někde na pláži, ale úplnou nahotu si nechávám jen pro svou přítelkyni.

Říká se, že když je bonbon trochu zabalený, tak je daleko přitažlivější než když se zcela rozbalí, souhlasíte s tím?

Ano, to s vámi souhlasím. Já jsem milovník hezkého spodního prádla a pokud je to takhle hezky připravené, tak mě to zajímá víc, než když je člověk zcela nahý (znovu se výrazně směje).

Máte nějaký speciální recept na to, jak si udržet dlouhodobý vztah?

Myslím si, že je důležitá vzájemná tolerance a pochopení. I já mám doma občas problémy, protože moje přítelkyně je z jiného odvětví než já. Ona je lékárnice a já umělec, na začátku vztahu jsem ji trochu obeznámil s tím, že v mé práci se objímáme, líbám s fanynkami, ne na pusu, ale máme mezi sebou takový vroucný vztah, protože jinak bych je do toho divadla nedostal. Moje partnerky si na to musely zvyknout, protože je to součástí mé práce.

Čím vás žena zaujme na první pohled?

Já mám moc rád krásné vlasy, nehty a rty. Pak také pozadí, ale když je ta žena krásná a vyzařuje z ní kouzlo, tak jsem za ní ochotný jít a oslovit ji. To se mi v minulosti i stalo, i když jsem si myslel, že jsem stydlivý, tak v tomhle momentu jsem byl opravdu nabuzený, že stydlivost šla bokem a opravdu jsem pár slečen takto oslovil. Polovina z toho vyšla a polovina ne.

Máte tedy nějakou spolehlivou balící hlášku, která vždy zabere?

Já vždy čekám na tu správnou příležitost. Vždy to rozehrávám na vtip, udělám si sám ze sebe legraci a opravdu když uděláte nějaký fór, tak to většinou vychází. Dále se snažím ženu zaujmout charismatem. Když jsem byl mladší, ženy jsem balil hrubě a místo lichotek přišla nějaká verbální rána, něco nečekaného, to také zabíralo.

Podívejte se také na rozhovor s Denisou Nesvačilovou:

Sdílejte článek
Štítky rozhovor nahota časopis vztah večírek Playboy Marian Vojtko erotika operní zpěvák

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.