Marie posadí hosty k prázdnému stolu. Adéla bude lovit jídlo z výstřihu

Úterní hostitelka Marie je benjamínkem tohoto týdne. V kuchařské soutěži z Moravskoslezského kraje chce ukázat, že není jako ostatní teenageři její generace. Je ale natolik zkušená, že zvládne čtyřchodové menu bez potíží?

V úterý Marie z Moravskoslezského kraje pozve soupeře do bytu svého otčíma. Uvaří recepty, které našla na internetu nebo jí je poradila maminka. Kdyby vyhrála, koupila by si rovnátka a přidala bratrovi na živobytí. Marie začala vařit už v druhé třídě, když měla její maminka nehodu a byla dlouho v nemocnici. Byla donucena se starat o domácnost a své bratry. Proto myslí, že má dost zkušeností a věří si.

Připraví tatarák z červené řepy s ovčím sýrem a domácím pečivem, chlebem zahuštěnou kmínku s bramborem a klobásou, plněné kuřecí prso se salátem a bramborovými chipsy a jako dezert palačinky, které překřtila na „palačinkosi“. Soutěžící vůbec netuší, že je Marušce pouhých 15 let a ještě chodí na základní školu. Má ráda vše okolo motorek, ale zatím jezdí jen jako spolujezdec. Jako zábavu proto zvolí stunt riding, což je jízda na motorce s prvky akrobacie. Potěší především pány, kteří tuto zábavu nikdy neviděli z první řady. Jako přípitek poté ostatním nalije pomerančovou limonádu s tím, že jí nic jiného nechtěli v obchodě prodat. Udivené soupeře pak nechá hostitelka hádat, kolik má podle nich let.

Podívejte se, jak si Marie vystřelí z Maroše, který miluje slaná jídla:

Hostitelku neberou soutěžící vážně

Většina soutěžících bude Marii tipovat 17 let, takže je překvapí, jak je mladá. Na věk se ale v Prostřeno! nelze vymlouvat a bodovat budou všichni stejně přísně jako u kohokoli jiného. Hned na začátku bude co kritizovat. Maruška nebude stíhat, a tak usednou soutěžící k prázdnému, neprostřenému stolu.

To se jim nebude líbit, dokonce se objeví názory, že si z nich jen dělá legraci a nebere soutěž vážně. Nervózní Marie se bude omlouvat, jak může, ale první dojem nenapraví. Domácí housky se moc nepovedou a tatarák bude příliš česnekový. V kmínové polévce budou hosté marně hledat kmín, zato v ní budou plavat chlebové cucky. V pondělí u Petry se zjistilo, že Maroš hodně solí. Dnes si proto ze soupeře Marie vystřelí a napíše na slánku „pro Maroše“.

Soupeři se budou divit příloze. Marie slibovala bramborové chipsy, ale místo toho servíruje fondant, který ještě nechá v troubě déle kvůli zábavě. Zápach spáleniny ucítí hosté i při dezertu, kdy se nepovede jedna várka palačinek. Během jídla se dámy budou soustředit na konverzaci více než na jídlo. Petře ukápne omáčka na šaty, načež si začne lovit v dekoltu jídlo i Adéla. Jak se můžete na prima+ a vpodvečer na Primě přesvědčit, maminka na mateřské nosí ráda hluboké výstřihy. Do těch ale občas něco zapadne. Petra se na Adélin dekolt vrhne s ubrouskem za pobavených komentářů pánského osazenstva. Kolik dají soutěžící benjamínkovi týdne bodů? Dívejte se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.