Marie posadí hosty k prázdnému stolu. Adéla bude lovit jídlo z výstřihu

Tipují věk - Prostřeno! S28 (22)

Úterní hostitelka Marie je benjamínkem tohoto týdne. V kuchařské soutěži z Moravskoslezského kraje chce ukázat, že není jako ostatní teenageři její generace. Je ale natolik zkušená, že zvládne čtyřchodové menu bez potíží?

V úterý Marie z Moravskoslezského kraje pozve soupeře do bytu svého otčíma. Uvaří recepty, které našla na internetu nebo jí je poradila maminka. Kdyby vyhrála, koupila by si rovnátka a přidala bratrovi na živobytí. Marie začala vařit už v druhé třídě, když měla její maminka nehodu a byla dlouho v nemocnici. Byla donucena se starat o domácnost a své bratry. Proto myslí, že má dost zkušeností a věří si.

Připraví tatarák z červené řepy s ovčím sýrem a domácím pečivem, chlebem zahuštěnou kmínku s bramborem a klobásou, plněné kuřecí prso se salátem a bramborovými chipsy a jako dezert palačinky, které překřtila na „palačinkosi“. Soutěžící vůbec netuší, že je Marušce pouhých 15 let a ještě chodí na základní školu. Má ráda vše okolo motorek, ale zatím jezdí jen jako spolujezdec. Jako zábavu proto zvolí stunt riding, což je jízda na motorce s prvky akrobacie. Potěší především pány, kteří tuto zábavu nikdy neviděli z první řady. Jako přípitek poté ostatním nalije pomerančovou limonádu s tím, že jí nic jiného nechtěli v obchodě prodat. Udivené soupeře pak nechá hostitelka hádat, kolik má podle nich let.

Podívejte se, jak si Marie vystřelí z Maroše, který miluje slaná jídla:

Hostitelku neberou soutěžící vážně

Většina soutěžících bude Marii tipovat 17 let, takže je překvapí, jak je mladá. Na věk se ale v Prostřeno! nelze vymlouvat a bodovat budou všichni stejně přísně jako u kohokoli jiného. Hned na začátku bude co kritizovat. Maruška nebude stíhat, a tak usednou soutěžící k prázdnému, neprostřenému stolu.

To se jim nebude líbit, dokonce se objeví názory, že si z nich jen dělá legraci a nebere soutěž vážně. Nervózní Marie se bude omlouvat, jak může, ale první dojem nenapraví. Domácí housky se moc nepovedou a tatarák bude příliš česnekový. V kmínové polévce budou hosté marně hledat kmín, zato v ní budou plavat chlebové cucky. V pondělí u Petry se zjistilo, že Maroš hodně solí. Dnes si proto ze soupeře Marie vystřelí a napíše na slánku „pro Maroše“.

Soupeři se budou divit příloze. Marie slibovala bramborové chipsy, ale místo toho servíruje fondant, který ještě nechá v troubě déle kvůli zábavě. Zápach spáleniny ucítí hosté i při dezertu, kdy se nepovede jedna várka palačinek. Během jídla se dámy budou soustředit na konverzaci více než na jídlo. Petře ukápne omáčka na šaty, načež si začne lovit v dekoltu jídlo i Adéla. Jak se můžete na prima+ a vpodvečer na Primě přesvědčit, maminka na mateřské nosí ráda hluboké výstřihy. Do těch ale občas něco zapadne. Petra se na Adélin dekolt vrhne s ubrouskem za pobavených komentářů pánského osazenstva. Kolik dají soutěžící benjamínkovi týdne bodů? Dívejte se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.