Celebrity

30. května 2022 11:38

Vanesa Havlíková

Markéta Hrubešová jako sexsymbol devadesátek: Nevím, kolik vztahů jsem rozvrátila

7 pádů Honzy Dědka (20) - Markéta Hrubešová o nahotě ve filmu

Herečka a kuchařka Markéta Hrubešová (50) se v zábavné show rozpovídala o pohledu na nahotu ve filmu, ale i o tom, jak to chodí v zákulisí natáčení snímků zahraničních produkcí. Ráda vzpomíná na společnou práci s legendárním francouzským hercem Gérardem Depardieuem (73).

Markéta Hrubešová, kterou můžete znát také ze seriálů Slunečná či Polda, se mimo herectví věnuje i psaní. V oblibě má přípravu kuchařek. Velká vášeň v podobě vaření se v Markétě Hrubešové probudila již v mládí.

„Vařila jsem vždycky, teda od čtyřiadvaceti let. Vařila jsem nejdřív rodině, kamarádům, známým, přátelům a postupně se to začalo nabalovat. Napsala jsem kuchařku pro muže, pro vytížené ženy i pro děti. Poslední knížka se jmenuje Koko a jeho kamarádi. Jsou to pohádky a zároveň recepty,“ přibližuje Hrubešová, maminka šestnáctileté dcery Christel.

Setkání s Gérardem Depardieu

Během své kariéry měla stále krásná zrzka možnost zahrát si po boku několika světových hvězd. Mezi ně patří například Gérard Depardieu. Právě na pracovní setkání s populárním Francouzem doteď vzpomíná velmi ráda.

„To bylo hezké setkání, protože Gérard nekomunikoval vůbec s nikým. Měl svůj obrovský karavan, který vypadal jako tirák, jenž se navíc rozloží na dvě patra. Má svého kuchaře a asistenta. A když měl přejít asi sto metrů na plac, byl přistaven černý vůz, který ho těch sto metrů popovezl a zase odvezl zpátky,“ vybavuje si z natáčení s legendárním hercem.

Markéta Hrubešová rozvrátila celé vojsko

První velké role se herečka dočkala v šestnácti letech a už tehdy měla spoustu nápadníků. „Film Oznamuje se láskám vašim jsem točila, když mi bylo 16. Nevím, kolik vztahů jsem rozvrátila, ale vojsko jsem rozvrátila. Tehdy vycházel takový vojenský časopis a můj bratranec byl odvelen na vojnu do Košic. Já byla v tom časopise vyfocená v tričku a vojáci si to lepili do skříněk,“ vysvětluje v show 7 pádů Honzy Dědka, kterou můžete sledovat v úterý večer na Primě.

Za svůj život se však krásná herečka nebála ani ostřejších snímků, než byl obrázek v časopise. Nahotu ve filmu považuje za zcela přirozenou. Na roli ve snímku Playgirls ale nekývla. „Filmy se točí o životě, nazí se narodíme, nazí umíráme. I láska k životu patří – a také se nedělá v roláku. Nebo jak kdo. Když to má nějaký důvod a hezký scénář, proč ne. Když je to ale prvoplánové, není to zajímavé pro nikoho,“ objasňuje herečka svůj postoj k lechtivým scénám.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.