Celebrity

30. května 2022 11:38

Vanesa Havlíková

Markéta Hrubešová jako sexsymbol devadesátek: Nevím, kolik vztahů jsem rozvrátila

7 pádů Honzy Dědka (20) - Markéta Hrubešová o nahotě ve filmu

Herečka a kuchařka Markéta Hrubešová (50) se v zábavné show rozpovídala o pohledu na nahotu ve filmu, ale i o tom, jak to chodí v zákulisí natáčení snímků zahraničních produkcí. Ráda vzpomíná na společnou práci s legendárním francouzským hercem Gérardem Depardieuem (73).

Markéta Hrubešová, kterou můžete znát také ze seriálů Slunečná či Polda, se mimo herectví věnuje i psaní. V oblibě má přípravu kuchařek. Velká vášeň v podobě vaření se v Markétě Hrubešové probudila již v mládí.

„Vařila jsem vždycky, teda od čtyřiadvaceti let. Vařila jsem nejdřív rodině, kamarádům, známým, přátelům a postupně se to začalo nabalovat. Napsala jsem kuchařku pro muže, pro vytížené ženy i pro děti. Poslední knížka se jmenuje Koko a jeho kamarádi. Jsou to pohádky a zároveň recepty,“ přibližuje Hrubešová, maminka šestnáctileté dcery Christel.

Setkání s Gérardem Depardieu

Během své kariéry měla stále krásná zrzka možnost zahrát si po boku několika světových hvězd. Mezi ně patří například Gérard Depardieu. Právě na pracovní setkání s populárním Francouzem doteď vzpomíná velmi ráda.

„To bylo hezké setkání, protože Gérard nekomunikoval vůbec s nikým. Měl svůj obrovský karavan, který vypadal jako tirák, jenž se navíc rozloží na dvě patra. Má svého kuchaře a asistenta. A když měl přejít asi sto metrů na plac, byl přistaven černý vůz, který ho těch sto metrů popovezl a zase odvezl zpátky,“ vybavuje si z natáčení s legendárním hercem.

Markéta Hrubešová rozvrátila celé vojsko

První velké role se herečka dočkala v šestnácti letech a už tehdy měla spoustu nápadníků. „Film Oznamuje se láskám vašim jsem točila, když mi bylo 16. Nevím, kolik vztahů jsem rozvrátila, ale vojsko jsem rozvrátila. Tehdy vycházel takový vojenský časopis a můj bratranec byl odvelen na vojnu do Košic. Já byla v tom časopise vyfocená v tričku a vojáci si to lepili do skříněk,“ vysvětluje v show 7 pádů Honzy Dědka, kterou můžete sledovat v úterý večer na Primě.

Za svůj život se však krásná herečka nebála ani ostřejších snímků, než byl obrázek v časopise. Nahotu ve filmu považuje za zcela přirozenou. Na roli ve snímku Playgirls ale nekývla. „Filmy se točí o životě, nazí se narodíme, nazí umíráme. I láska k životu patří – a také se nedělá v roláku. Nebo jak kdo. Když to má nějaký důvod a hezký scénář, proč ne. Když je to ale prvoplánové, není to zajímavé pro nikoho,“ objasňuje herečka svůj postoj k lechtivým scénám.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.