Markéta Konvičková se ukázala ve spodním prádle. Fanoušky naprosto odzbrojila

Markéta Konvičková se na Instagramu pochlubila sexy fotkami ve spodním prádle. Krásná zpěvačka zapózovala ve dvou kompletech a fanoušci z ní byli úplně paf. V komentářích se to komplimenty jen hemžilo.

Markéta Konvičková (29) si prošla těžkým obdobím, během kterého jí diagnostikovali vzácný typ nádoru. Jak sama několikrát avizovala, nejednalo se o rakovinu, ale cystu na vaječníku. Tu se sice podařilo odstranit, ale problémy se mohou kdykoliv vrátit. Zpěvačka kvůli tomu musí už doživotně užívat léky a docházet do nemocnice. Kvůli zdravotním problémům se také potýkala s nárůstem hmotnosti a natékáním.

Mohhlo by vás zajímat: S partnerem už jsme ve vztahu zažili všechno, říká čerstvě zasnoubená Markéta Konvičková

To nejhorší už má snad za sebou a nyní se na sociálních sítích pochlubila snímkem ve spodním prádle. Její sexy postava je jasným důkazem toho, že je opět ve skvělé formě a úsměv na tváři jen potvrzuje to, že se ve svém těle cítí dobře. První komplet, který Markéta oblékla, je bílý a na některých místech látka prosvítá, což působí pořádně svůdným dojmem. Markéta k tomu přes sebe přehodila ještě bílé sako, takže fotografie působí velice vkusně a elegantně. Na dalším snímku zapózovala v tyrkysovém kompletu s krajkovou braletkou. Kalhotky pak mají uprostřed malou mašličku.

Fanoušci byli u vytržení

Nutno podotknout, že to Markétě velice slušelo, čehož si pochopitelně všimli také fanoušci. Ti ji okamžitě zasypali komplimenty a pod příspěvkem se začala hromadit jedna pochvala za druhou. „Mít postavu jako vy, tak chodím nahá,“ napsala například jedna obdivovatelka.

Čtěte také: Anna Slováčková: Od začátku nemoci si natáčím videa, je to takový můj rakovinový deník

„Vy jste čím dál krásnější. Prádlo je nádherné oboje,“ doplnila další fanynka. „Bílá je top. Ten střih je skvělý a super s tím sakem!“ nešetřila slovy chvály jiná uživatelka. Málokdo by hádal, že tahle kráska už má doma dcerku Amélii. Se snoubencem Reném Kubošem si ale své ano zatím neřekli. „Je to nějaký ten pátek. Mám pocit, že nás trošku zbrzdila ta doba covidová, kdy z toho plánovaného nadšení bylo, kam se vejde kolik lidí a jestli jich můžeme mít deset nebo ne, takže v podstatě to převážilo spíš v to užít si nový domeček, rodinu, Amálku, a jestli přijde svatba, tak to může být klidně ze dne na den,“ svěřila se před časem Konvičková pro Extra.cz.

Markéta Konvičková ve svatebním:

Sdílejte článek
Štítky celebrity ženy spodní prádlo Markéta Konvičková móda

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.