Martina Preissová o vtipné scéně s Ondřejem Pavelkou: Jeho výraz mluvil za vše

Martina Preissová o konci Slunečné

Konec oblíbeného seriálu Martinu Preissovou nijak nerozhodil. Bere to tak, že něco musí skončit, aby jiné mohlo začít. Vzpomínky jí ale nikdo nevymaže, obzvlášť tu s Ondřejem Pavelkou. Proč si nestihla vzít nic na památku?

Zkušená herečka Martina Preissová už zažila pracovních konců nespočet, proto ji ani tentokrát nijak nerozhodilo, že je na posledním natáčení seriálu Slunečná. „Abych řekla pravdu, vůbec tomu nepřikládám tak obrovský význam. Myslím, že stejně jako v životě nějaké etapy prostě musí skončit, aby začaly jiné. Žádným koncům v pracovní sféře se vlastně nebráním,“ přiznala Preissová a věří, že jedna práce končí, aby jiná mohla začít.

Na památku si nic nevzala, ve Slunečné neměla domov

Na rozdíl od svých kolegů si Martina na památku z ateliérů nic neodnesla. Možná kdyby věděla, že je v této lokaci naposledy, jednala by jinak. „Poslední natáčecí den v ateliéru jsem vůbec nevěděla, že je můj poslední. To jsem zjistila až poté, co jsem se podívala do diáře,“ objasnila herečka. Nakonec ale nelituje, protože tím, že její postava neměla v ateliéru žádný domov, k ničemu tolik nepřilnula.

Kolegu Pavelku přecpala buchtami

Na co ale určitě nezapomene, je natáčení s Ondřejem Pavelkou, kde se ho jako Marie snažila poslední půlrok svádět buchtami, které upekla. „Jeho výraz na konci natáčecího dne, kdy už musel ochutnat asi patnáctou buchtu, mluvil za vše. V podstatě už asi nemohl sladké ani vidět,“ zavzpomínala s úsměvem na tváři Martina Preissová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.