Celebrity

19. října 2024 07:00

Vanesa Havlíková

Matušova Lucinka si stěžuje na postavu: Mám zdeformované břicho, nic s tím už neudělám

Zpěvák Bohuš Matuš a jeho o třicet let mladší manželka Lucie Matušová společně vychovávají malou dcerku Natálku. Ta roste jako z vody a není tedy divu, že dává rodičům pořádně zabrat. Lucie se nyní rozpovídala nejen o výchově, ale také si postěžovala na svou postavu, s kterou od porodu není spokojená.

Manželka zpěváka Bohuše Matuše, Lucie, se stala maminkou již ve velmi mladém věku. V pouhých sedmnácti letech porodila dceru Natálku, která již brzy oslaví čtvrté narozeniny. V rozhovoru pro web Extra.cz nyní Matušová promluvila o výchově a přiznala, že jí porod zničil postavu.

Čtěte také: Matušova Lucinka o začátcích s Bohušem: Máma se složila. Volala mu, zda jsem stále panna

Problémy s postavou

„Mám po tom porodu úplně zdeformované břicho, ale teda už jsem přijala, že s tím nic neudělám. Jsem ale naštěstí typ, co to tolik neřeší. Snažím se nepřecpávat večer, abych za chvíli neměla 100 kilogramů, ale nějaké diety, na to se mohu vykašlat,“ prozradila Lucie otevřeně s tím, že má velikou slabost pro sladké.

„Miluji sladké. Opravdu hodně. Teď jsem naštěstí začala s kamarádkou chodit do fitka, když je čas, a myslím, že o Vánocích budu muset chodit ještě častěji. Cukroví a sladké, to je prostě moje,“ přiznala manželka populárního zpěváka.

Výchova dcery

Mimo to se rozpovídala také o výchově, prozradila, kdo je u nich v domácnosti ten přísnější a zda se s manželem názorově shodnou. „Já se snažím být ta přísnější, protože tatínek je takový, že by jí dovolil fakt všechno na světě,“ objasnila maminka malé Natálky.

„On neumí říct ne, takže se musím snažit alespoň já, aby to někdo korigoval a nevyrostl nám z ní úplný čert,“ dodala Lucie Matušová s tím, že si nyní věk své dcerky velmi užívá a snaží se ji zapojovat také do domácích prací.

O výchově svých dcer se exkluzivně pro Prima Ženy rozpovídal také herec Saša Rašilov:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 10. 2024

Dnešní den je vhodný pro meditaci. Pravděpodobně jste se snažili odvést pozornost od nevyřešených problémů nakupováním nebo jídlem. Zkuste si dnes udělat čas a zamyslet se nad tím, co vás skutečně trápí. Prospělo by vám vyjít ven a spojit se s přírodou. Zkuste si udělat dlouhou procházku v parku. Je mnohem pravděpodobnější, že tam najdete perspektivu spíš než v nákupním centru.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.