Celebrity

11. listopadu 2023 07:00

Eliška Reiglová

Megan Fox si prošla potratem. Se ztrátou holčičky se vyrovnala psaním básní

Megan Fox (37) od roku 2020 tvoří pár se zpěvákem, který je známý pod přezdívkou Machine Gun Kelly (33). Až dosud ani jeden z nich nepromluvil o tom, jak těžkými chvílemi si už společně stihli projít. Smyslná herečka až nyní v knize svých básní sdělila světu, že čekali miminko, o které ale bohužel přišla.

Herečka Megan Fox tento měsíc vydala knihu se svými básněmi, kterou pojmenovala Pretty Boys Are Poisonous. Kdo ji dočetl až do konce, zjistil, že poslední dvě básně pojednávají o ztrátě miminka, která ji potkala nedávno. Jejich prostřednictvím ventilovala smutek, s nímž se dosud jako matka tří zdravých dětí nesetkala.

Čtěte také: Upíří rituál slavného páru: Piji jeho krev a on moji, přiznává žena výstředního rappera

Přestože básně pojednávaly především o jejích vztazích s muži, s nimiž prožívala fyzické i psychické utrpení, rozhodla se v knize nakonec zdůraznit i téma samovolného potratu. Zdrcená byla ona i její snoubenec, který má s předchozí partnerkou dceru Casie. Takovou bolest dosud ani jeden z nich nepoznal.

„V životě jsem si ničím takovým nikdy neprošla. Mám tři děti, takže to pro nás oba bylo velice složité. Museli jsme si poté projít náročnou cestou – nejen společně, ale také odděleně,“ prozradila Megan Fox v pořadu Good Morning America.

Měla by dceru

Oblíbená herečka, známá především z filmů Transformers, a Machine Gun Kelly si pokládali otázky, na které, jak později zjistili, nebylo možné najít odpověď. „Prošli jsme si obdobím, kdy jsme se ptali, co to má znamenat a proč se nám to přihodilo,“ řekla Megan Fox v upřímné zpovědi. Zatímco ona se ze ztráty vypsala v básních, její partner se z ní vyzpíval v písni Last November.

Mohlo by vás zajímat: Heidi Janků dala přednost kariéře. Dnes přiznává, že potratu velmi lituje

V básních Megan Fox hovoří o ultrazvuku desetitýdenní holčičky. Psala, že by chtěla dceru držet za ruku a slyšet její smích, místo toho se s ní ale musí rozloučit. Zmiňovala také, že by dala cokoliv za to, aby ji zachránila, kdyby jí bylo řečeno, co by to stálo.

Soudy v USA loni zrušily právo na potrat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.