Mel Gibson si v manželství udělal dítě s jinou. Žena po rozvodu získala miliardy

Americko-australský herec Mel Gibson musel po rozvodu s Robyn Moore zaplatit nejvyšší vyrovnání v historii Hollywoodu. Matka jeho sedmi dětí získala polovinu majetku. Absence předmanželské smlouvy vyšla herce pěkně draho.

Švihák Mel Gibson si získal nejedno dívčí srdce. Do své exmanželky se ale zamiloval v době, kdy ho ještě tolik lidí neznalo. S Australankou Robyn Moore, která pracovala jako sestřička u zubaře, se potkali na konci roku 1970. Nastěhovali se tehdy jako nájemníci do stejného domu, jak informuje web ABC News. Během 31letého manželství spolu zplodili sedm potomků.

Čtěte také: Skandály Mela Gibsona: Boural pod vlivem, urážel svou partnerku, homosexuály i Židy

Robyn Moore nikdy příliš nevyhledávala okázalé večírky a svého muže poznala v době, kdy už za sebou měl natáčení filmu Šílený Max, ale na svou největší slávu teprve čekal. Jejich vztah ale později začal skřípat a podle některých za to mohly především aférky z hercovy strany.

Dítě s jinou ženou

Dvojice šla od sebe v roce 2006, ale rozvod přišel až o tři roky později. Žádost o rozvod podala Robyn Moore poté, co na povrch vyplaval Gibsonův poměr s ruskou pianistkou Oksanou Grigorievou, se kterou čekal dítě. „Opustil jsem svou ženu, protože už mezi námi nebylo žádné duchovní pouto,“ sdělil Gibson v telefonickém hovoru Oksaně, který údajně mimoděk unikl na veřejnost v roce 2010.

Mohlo by vás zajímat: Zvažujete rozchod? Položte si otázku, zda jste šťastní sami se sebou, radí terapeutka

Manželé se rozvedli v roce 2011 a Robyn Moore si tehdy odnesla vskutku tučné vyrovnání. Mel Gibson například vlastnil ostrov na Fidži, který si pořídil v roce 2005 za 15 milionů dolarů. Celkově se podle ABC News jednalo částku ve výši 600 milionů dolarů, což je v přepočtu přes 10 miliard korun.

S Grigorievou později vedl Gibson spor o opatrovnictví jejich dcery. Oksana ho u soudu dokonce obvinila z domácího násilí. Během soudních tahanic se ho ale překvapivě zastala bývalá žena. „Mel mě ani děti nikdy neuhodil a je skvělý a milující táta,“ citovala slova Robyn web TMZ. Sedminásobná matka si pořídila tři lukrativní nemovitosti v Malibu a dál vede život v ústraní.

Herec Mel Gibson navštívil Prahu:

Sdílejte článek
Štítky Mel Gibson celebrity herec manželství rozvod Robyn Moore

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.