Měsíc narození ovlivňuje povahu dětí. Květnové jsou obdařené pevnou vůlí

Každé dítě přijde na svět s unikátním souborem povahových vlastností. Ty jsou ovlivněny nejen znamením, v němž se narodily, ale také samotným měsícem narození. Květnové děti jsou buď Býci, nebo Blíženci, to jsou znamení velmi odlišná, ale přesto tyto malé osůbky některé rysy spojují. Jaké to jsou?

Ambice

Květnové děti jsou vášnivé a zapálené do všeho, do čeho se pustí. Mají velmi vysoké ambice a vždy hledají nové cíle, kterých chtějí dosáhnout. Jako rodiče či jiní starší příbuzní jim proto musíte dát prostor, aby své ambice rozvíjely, dávejte ale pozor, aby se nepřecenily a buďte jim po ruce. V případě, že něco nepůjde podle jejich představ, budou vaši pomoc potřebovat.

Optimismus

O lidech narozených na jaře a v létě se říká, že na okolí působí stejně příjemně jako roční období, v němž přišli na svět. Květnové děti jsou proto často označované za optimistické a pozitivní, protože takové změny a nálady tento jarní měsíc přináší. Pozitivně pak nesmýšlí jen o sobě samotných, což jim dodává do života potřebné sebevědomí, ale i o jiných lidech. Z každé situace dovedou čerpat to nejlepší.

Péče o zdraví a kondici

Děti narozené v květnu už odmalička čerpají potřebnou energii ze slunce a čerstvého vzduchu, narodily se do období, v němž není horko, ale zároveň ani zima. Jsou proto aktivní, často rády sportují a místo na kreativní kroužky se hodí spíše na ty atletické. Výhodou je, že tyto návyky si přenášejí i do dospělosti, což z nich činí zdravé a schopné jedince.

Čtěte také: Domov podle hvězdných znamení: Lev chce luxus, Blíženci milují spoustu návštěv

Pracovní možnosti

Díky předchozím vlastnostem, jakými jsou ambice a optimismus, se děti narozené v květnu už od útlého dětství mohou zajímat o celou plejádu povolání. Jeden den si budou hrát na doktory, druhý na automechaniky a třetí den na kadeřníky. Vzhledem k touze po dosahování nejrůznějších cílů pak i v dospělosti budou povolání nejprve střídat, díky čemuž pak lépe naleznou to pravé.

Pevná vůle

Květnové děti, obzvláště ty narozené ve znamení Býka, jsou tvrdohlavé a často jednají samy za sebe už ve věku, kdy by to od nich ještě nikdo nečekal. Jsou velmi oddané svým ideám a budou se tlačit k dosahování co nejlepších výsledků. Pokud si vezmou do hlavy, že vyšplhají na Everest, nic je před uskutečněním jejich plánu nezastaví.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.